4:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 11:00

11.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček kousal, spanilou jízdu Brné ale nezastavil


Branky


7. M. Gibala , 12. M. Gibala , 76. T. Heřman , 87. M. Gibala - 13. J. Čurgali , 36. D. Šťastný (p.)
0

Fotbalisté Velkého Šenova drželi na půdě lídra tabulky dlouho remízu. Nakonec ale domácí favorit vyhrál 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zběsilý úvod nabídl čtyři branky

Hosty na Ústecku pěkně "přivítal" domácí střelec Miloš Gibala. Ten si dvakrát naběhl za obranu na dlouhý míč a v rozmezí pěti minut dvakrát překonal Kyselu. Vedení jakoby domácím uškodilo a Velký Šenov přispěchal s rychlou odpovědí. Nejdříve se po hezké kombinaci trefil Čurgali a potom proměnil pokutový kop Šťastný, který byl nařízen po faulu na Mikulu.

Brná zlomila hosty čtvrt hodiny před koncem

Po změně stran byla Brná v tlaku, ale dlouho se nemohla prosadit. Akce domácích končily mimo branku, nebo je likvidoval brankář Kysela. Pak ale přišla 76. minuta a s ní i vítězná trefa Brné. Po centru Šťástky se prosadil zkušený Tomáš Heřman. Svěřenci Františka Dužára už neměli síly na zvrat, tři minuty před koncem navíc dokonal hattrick Miloš Gibala.



Ohlasy k zápasu


SK Brná
Milan Seidl, obránce SK Brná: "Utkání jsem rozehráli velice dobře a brzy vedli 2:0. To nás ale uspalo a soupeř záhy po brejkových situacích vyrovnal. Do druhého poločasu jsme zvýšili úsilí a soupeř postupem času odpadl. Z toho pak pramenily naše góly. Vinou neproměněných šancí a dvou slabších chvilek v defenzivní části jsme si tedy děj v prvním poločase zkomplikovali, ale ve druhém si už utkání pohlídali."

SK Velký Šenov
František Dužár, trenér SK Velký Šenov: "Věděl jsem, že nás čeká těžké utkání proti velmi kvalitnímu soupeři, který má ve svých řadách hodně zkušených fotbalistů. Pro naše mladé hráče to byl velký test. Vyšli z toho ale ze vztyčenou hlavu! Mrzí mě první dvě inkasované branky, které padli po situacích, na které jsem kluky předem upozorňoval. Ke konci utkání se už projevila kvalita domácích, kteří vyhráli zaslouženě. Nás čeká poslední domácí utkání proti dalšímu silnému soupeři z Lovosic. I přesto chceme bodovat."



Sestavy


SK Brná
J. Císař [-] - R. Šťástka [-] , J. Strnad [-] , A. Mihaylov [-] (63. M. Culek [-] ) , M. Seidl [-] , M. Gibala [-] , T. Heřman [-] , J. Betka [-] (88. T. Durlin [-] ) , P. Guth [-] , M. Večeřa [-] , M. Smetana [-]

SK Velký Šenov
V. Kysela [-] - J. Snášel [-] , P. Kurel [-] , E. Mikula [-] (90. O. Smutný [-] ) , F. Skyva [-] (83. R. Bílý [-] ) , R. Podhora [-] , J. Čurgali [-] , D. Šťastný [-] , J. Bálek [-] , J. Vebr [-] , F. Krejčí [-] (46. R. Tlapák [-] )

ŽK: 35. J. Císař , 48. M. Gibala - 44. F. Krejčí , 56. R. Tlapák , 63. J. Čurgali .
Místo: Brná. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Cvachoušek František - SMREČEK Ladislav, PRŮŠA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.