4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení se nekonalo. Krupka si hravě poradila s Duchcovem


Branky


14. D. Valenta , 23. E. Rilke (p.) , 60. L. Kešner , 72. D. Valenta
0

V minulém zápase Duchcov letos poprvé vyhrál nad AFK Loko Chomutov a bylo zajímavé sledovat, zda na úspěch naváže i v Krupce. Bohužel, k překvapení nedošlo a Krupka s přehledem zvítězila 4:0. Hosté se tak opět vrátili na poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalovost zvítězila

Krupka byla od prvních minut utkání fotbalovější, ačkoliv začala spíše vlažněji. Duchcovu nelze upřít snaživost, běhavost, ale kvalita domácích se postupně projevovala. Hosté si vypracovali dvě šance, ale žádná z nich nezůstala využitá. Naopak, Krupka těch šancí měla mnohem víc, přesto dokázala v první půli alespoň dvě proměnit. Tu první vstřelil ve 14.minutě Dominik Valenta, který utekl obránci a poslal míč vedle brankáře k tyči - 1:0. Druhý gól padl po penaltě ve 23.minutě, kdy byl v šestnátce faulovaný Valenta. K exekuci penalty se postavil Emil Rilke a byl úspěšný. Poločas tedy skončil 2:0 pro domácí.

Duchcov neměl nárok

I druhý poločas byla na hřišti více vidět Krupka, než soupeř z Duchcova. Utkání se vyvíjelo v plné režii domácích, kteří začali do branky Duchcova přidávat další góly. Diváci si na třetí branku museli počkat do 60.minuty a rozhodně se jednalo o pěknou akci, kdy Kešner běžel s balónem z půlky do otevřený obrany, zády k brance stál u šestnáctky Dominik Valenta, ten dostal od Kešnera balón k noze, zadovkou prodloužil zpět na nabíhajícího Kešnera, který šel sám brankáře Beneše a balón umístil podél gólmana k tyči - 3:0. Definitivní gólová tečka za utkáním přišla v 72.minutě a postaral se o ní kdo jiný, než Dominik Valenta.



Ohlasy k zápasu


TJ Krupka
Jiří Penc (sekretář TJ Krupka): Utkání bylo ne až moc vyhecované, spíše se hrálo v poklidu. Kluci cítili herní převahu, sice nehráli dokonale, ale bohatě to stačilo k vítězství.




Sestavy


TJ Krupka
J. Trojan [-] - S. Al-Eraidi [-] , D. Christov [-] , J. Helísek [-] , D. Valenta [-] , J. Ptáčník [-] - T. Zacharda [-] (68. P. Fousek [-] ) , L. Kešner [-] , M. Bikár [-] - D. Valenta [-] - E. Rilke [-]

FK Duchcov
P. Beneš [-] - J. Meisner [-] , P. Hromádko [-] , M. Šoufek [-] , L. Brejcha [-] - D. Weber [-] , T. Orlt [-] (76. T. Holub [-] ) , T. Skurský [-] (61. D. Skrčený [-] ) , L. Vebr [-] - J. Kropáček [-] (60. F. Knorr [-] ) , M. Janech [-] (84. P. Velička [-] )

ŽK: 14. M. Šoufek , 64. M. Janech .
Hráči zápasu: D. Valenta , E. Rilke , D. Valenta .
Místo: Krupka. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zvonař Tomáš - ZUBR Tomáš, ZUBR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.