1:2
(1:1)
35. D. Zícha
72. L. Pour (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov zpátky ve starých kolejích


Branky


25. J. Meisner - 35. D. Zícha , 72. L. Pour (p.)
0

Trápení Duchcova v krajském přeboru se po výhře nad AFK LoKo Chomutov vrátilo zpět do starých kolejí. Domácí nestačili na Postoloprty, se kterými prohráli 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duchcov aktivně napadal

Duchcov svého soupeře z Postoloprt zná ještě z působení obou celků v 1.A třídě a dal se tak očekávat zajímavý fotbal. Hned na úvod zápasu se krátce po sobě do šancí dostaly jak Postoloprty, kdy Barton hlavičkoval jen těsně vedle brány, tak i Duchcov a průnik Janecha do pokutového území hostů. Domácí byli aktivnější, snaživější a již v 9.minutě mohli vést, ale gólu zabránil obránce. Hosty držel nad vodou hlavně skvěle chytající Petr Junek, na kterém si vylámalo zuby hned několik hráčů Duchcova. Překonán byl až ve 25.minutě, kdy se prosadil Jan Meisner. Aktivita Duchcova ale postupně opadla, hra se vyrovnala a přišlo srovnání. Míč si na levou nohu připravil Daniel Zícha a křižnou střelou z 25ti metrů vyrovnal na 1:1. Stejným výsledkem skončil i první poločas.

Penalta Duchcov zmrazila

I díky zlepšené obraně u obou mužstev se v druhém poločase moc šancí neurodilo. Nikdo nechtěl udělat chybu, hrálo se ze zabezpečené obrany a vyčkávalo na příležitosti ke vstřelení gólu. V 72.minutě byl po v pokutovém území faulován Papežík a rozhodčí nařídil penaltu. K její exekuci se postavil Pour a Benešovi v bráně Duchcova nedal šanci. Za pár minut mohly Postoloprty přidat další branku, ale v bráně čaroval Beneš a další gól za svá záda již nepustil. Domácí měli v závěru několik možností, jak vyrovnat, ale buď jim chyběla přesnost nebo si se šancemi poradil Junek. Postoloprty tak zvítězily na hřišti Duchcova 2:1.



Sestavy


FK Duchcov
P. Beneš [-] - L. Brejcha [-] , T. Skurský [-] (74. J. Kropáček [-] ) , D. Skrčený [-] , J. Meisner [-] , P. Hromádko [-] - D. Weber [-] , L. Vebr [-] (82. P. Velička [-] ) , T. Orlt [-] , M. Moravec [-] - M. Janech [-]

FK Postoloprty
P. Junek [-] - M. Barton [-] , F. Baník [-] , Z. Kouba [-] (67. D. Zíbrt [-] ) , L. Pour [-] , D. Zícha [-] , L. Papežík [-] , M. Junek [-] , P. Ploc [-] , M. Černohorský [-] (46. T. Vyskočil [-] ) , P. Pechát [-] (40. A. Šerák [-] )

ŽK: 24. M. Moravec , 55. L. Vebr , 78. M. Janech , 90. P. Beneš - 36. Z. Kouba , 69. M. Junek , 84. D. Zícha , 90. P. Junek .
Hráči zápasu: P. Junek .
Místo: Duchcov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Materna Jiří - KOLÁTOR Petr, MECL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.