4:1
(3:1)
15. D. Weber
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Jiřetín si poradil s posledním Duchcovem


Branky


28. J. Hošek , 34. O. Hlaváček , 39. D. Duran (p.) , 46. J. Hošek - 15. D. Weber
0

Nic jiného než výhru nebraly před utkáním hráči Horního Jiřetínu, kteří doma nastoupili proti stále poslednímu Duchcovu. Nováčkovi soutěže se stále nedaří a o další body přišel i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duchcov vedl, pak ale přišly góly domácích

Možná troška podcenění soupeře znamenala to, že se Duchcov v 15.minutě ujal vedení po ráně pod břevno od Daniela Webera. Domácí nelichotivé skóre nakoplo a začali hrát svou hru. Ve 28.minutě přišlo vyrovnání, když se po rohovém kopu hlavou trefil Jakub Hošek. Kvalita domácích se s přibývajícími minutami ukazovala čím dál víc a ve 34.minutě přišla další branka Horního Jiřetína. Za půlkou se zmocnil míče Hlaváček, přešel přes Šoufka a Hromádka a prostřelil Beneše - 2:1. O pět minut později přišel faul ve vápně Duchcova a rozhodčí ukázal na hranici pokutového kopu. K němu se postavil David Duran a navyšoval na 3:1.

Horní Jiřetín si utkání pohlídal

Hned v první minutě druhé půle domácí přidaly čtvrtou branku. Janovič našel centrem před bránou Duchcova Hoška a ten se hlavou nemýlil. Zbytek druhého poločasu nabídl šance na obou stranách. Duchcov se snažil s vývojem utkání ještě něco udělat, ale gól se mu nepodařilo vstřelit. A když už další branku nepřidaly ani domácí, skončilo utkání výhrou Horního Jiřetína 4:1. Duchcov neodehrál špatné utkání, ale stále dělá chyby, které si v krajském přeboru nemůže dovolit.



Ohlasy k zápasu


Sokol Horní Jiřetín
Miroslav Boublík (sekretář TJ Horní Jiřetín): Zprvu jsem byl trošku naštvaný, protože proti poslednímu mančaftu bych si to představoval trošku jinak. Prvních patnáct minut špatných, pak kluci zapli a začali hrát dobře. Ve druhé půli jsme přidaly góly na 4:1 a pak už to byla taková udržovačka. Hrálo se spíš na krásu než na gól.




Sestavy


Sokol Horní Jiřetín
M. Aschenbrenner [-] - S. Levý [-] , J. Hošek [-] , T. Karlovec [-] - V. Šlégr [-] , D. Duran [-] , M. Bartoš [-] , J. Ševčík [-] - O. Hlaváček [-] , J. Jankovič [-] - S. Flemmr [-]

FK Duchcov
P. Beneš [-] (46. P. Podolský [-] ) - T. Skurský [-] , L. Brejcha [-] , P. Hromádko [-] , M. Šoufek [-] - J. Meisner [-] , L. Vebr [-] , T. Orlt [-] , J. Kropáček [-] , D. Weber [-] - M. Janech [-]

ŽK: 47. S. Levý , 60. M. Aschenbrenner , 88. S. Flemmr - 27. T. Skurský , 39. M. Šoufek , 41. L. Vebr , 41. P. Beneš , 77. J. Meisner .
Hráči zápasu: J. Hošek , O. Hlaváček .
Místo: Horní Jiřetín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krutina Radek - ZAVADIL Jakub, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.