3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 13:30

11.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žatec si ze Srbic odvezl jediný bod


Branky


14. D. Lipert , 52. R. Götz - 55. P. Klinec , 81. R. Zelinka
0

Žatec chtěl v Srbicích potvrdil výborný výkon, který předvedl v 9.kole proti Blšanům, ale utkání mu až tak podle představ nevyšlo. Srbice se nenechaly zastrašit a byly již ve dvoubrankovém vedení. Nakonec ho ztratily, ale získaly alespoň dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srbice zatím spokojenější

V Srbicích je umělá tráva ana tu není většina týmu v krajském přeboru zvyklá. To může potvrdit i Žatec, který se stal pro 10.kolo soupeřem právě Srbic. Začátek utkání byl vyrovnaný, přesto šli do vedení domácí, kdy se ve 14.minutě po centru z rohu prosadil naprosto nekrytý David Lipert. Žatec se snažil s pro ně nepříznivým stavem něco udělat a ačkoliv si vypracoval více šancí, gól se mu vstřelit nepodařilo. První půle tak zatím lépe vyzněla pro Srbice.

Slavoj nakonec vytěžil jen bod

V 52.minutě se nádhernou bombou prosadil Roman Götz a Srbice si tak pomalu tvořily dobrý náskok. Jenže hned o tři minuty později kopal Žatec trestný kop, na který si dobře naskočil Petr Klinec a hlavičkoval pod břevno snížil na 2:1. Žatec cítil snahu na vyrovnání, tlačil se dopředu, vytvořil si příležitosti na vyrovnání, ale vše skončilo bezvýsledně. Až v 81.minutě prostřelil z velkýho vápna celou obranu Richard Zelinka a vyrovnal na 2:2. Pro domácí nešťastný gól, který tak rozhodl o tom, že o konečném vítězi musely rozhodnout penalty. V těch byli nakonec lepší domácí v poměru 4:3.



Ohlasy k zápasu



FK Slavoj Žatec
Pavel Maňák, vedoucí: Možná hráči byli moc přemotivovaný, některé situace mohli řešit klidnějším způsobem. Přesto si myslím, že do toho šli naplno, při stavu 2:0 je to nezlomilo a mohli mít navrch. Už se s tím ale nedalo nic udělat.



Sestavy


TJ Sokol Srbice
Z. Divecký [-] - M. Vitner [-] , R. Götz [-] , V. Kolinger [-] - M. Kulhánek [-] , M. Kuncl [-] , A. Švábenský [-] , K. Jelen [-] - M. Salák [-] - D. Lipert [-] , J. Zavadil [-]

FK Slavoj Žatec
K. Weisser [-] - F. Klinec [-] , T. Merda [-] - J. Zmrhal [-] , P. Bešík [-] , R. Zelinka [-] , J. Sýs [-] - P. Klinec [-] (70. V. Hynek [-] ) , V. Hankocy [-] , P. Hassman [-] (83. M. Klíma [-] ) , T. Hynek [-] (46. A. Hynek [-] )

ŽK: 31. A. Švábenský , 88. J. Zavadil - 84. V. Hankocy .
Hráči zápasu: P. Bešík , P. Klinec .
Místo: Srbice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nedvěd Vít - KRUTINA Radek, ZAVADIL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.