1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krupka podruhé za sebou prohrála


Branky


0

Modrá dokázala doma udržet tři body proti nepříjemnému soupeři z Krupky, který již podruhé za sebou vyšel z utkání bez zisku jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čekání na branku

Modrá přivítala ve 12.kole tým Krupky. Hrálo se na rozmáčeném terénu, kvůli kterému se muselo mírně poupravit lajnování hřiště. První půlka nabídla mírnou převahu Krupky, která byla fotbalovější, ale chybělo jí to správné zákončení. To samé platilo v případě domácích, kterým nelze upřít bojovnost a chuť hrát. Diváci ale na nějaký gól čekali v první pětačtyřicetiminutovce marně. Do šaten šli oba celky za stavu 0:0.

Jeden gól rozhodl

V druhé půli se aktivita Krupka někam vytratila. Hosté přestali hrát, hlavně po vystřídání zraněného Caitamla v 66.minutě. Toho si samozřejmě všimla Modrá a snažila se toho využít. Podařilo se jí to v 71.minutě, když se prosadil David Veselý - 1:0. Od této chvíle Krupka hrála už jen dlouhé nakopávané balóny na útočníky, zcela přestala kombinovat a to byla chyba. Jednobrankové vedení si Modrá udržela až do konce utkání a za bojovnost si tři body právem zasloužila.



Ohlasy k zápasu



TJ Krupka
Jiří Penc, sekretář: Už druhé utkání za sebou nehrajeme dobře, i když první půlka docela šla, druhá už byla špatná. Za bojovnost si Modrá vítězství zasloužila.



Sestavy


Modrá
P. Kratochvíl [-] - L. Sýkora [-] (83. M. Fejfar [-] ) , M. Čapek [-] (90. B. Matys [-] ) , V. Žák [-] , S. Fišer [-] , M. Socha [-] (40. T. Fejfar [-] ) , A. Čapek [-] , J. Štěrba [-] , D. Veselý [-] (90. V. Šotola [-] ) , K. Podolský [-] , P. Pazdera [-]

TJ Krupka
M. Prokeš [-] - S. Al-Eraidi [-] , P. Fousek [-] , D. Christov [-] , D. Valenta [-] , J. Ptáčník [-] , M. Bičák [-] (71. J. Černohorský [-] ) - P. Caitaml [-] (66. J. Helísek [-] ) , L. Kešner [-] - E. Rilke [-] - D. Valenta [-]

Hráči zápasu: D. Christov .
Místo: Modrá. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Prágl Martin - VLAŠIČ Miroslav, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.