4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcovu zatím nepomohl ani nový trenér


Branky


0

Vyhrát nad, v poslední době dobře hrajícím Žatcem, byl pro Duchcov velkým soustem, které se v konečném výsledku nedalo zkousnout. Žatec má formu, Duchcov jí naopak stále hledá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žatec se ujal vedení

Duchcov přijel do žatce s novým trenérem a právě tato změna je někdy záludná v tom, že se tým najednou vzchopí a začne podávat solidní výkony. Žatec tak šel do zápasu naplno, soupeře rozhodně nepodcenil. Hrál se útočný fotbal se šancemi, které ale z větší části nebyly proměněny. Duchcov měl dobře zajištěnou obranu a pro žatec bylo těžké na ní najít recept. Nakonec se to povedlo domácím ve 26.minutě, když se prosadil Petr Bešík. Více branek první půle nenabídla, ač k tomu bylo dost příležitostí.

Duchcov opět bez bodů

V druhém poločase Žatec přidal na aktivitě a to se projevilo na celkovém skóre zápasu. Ve 49.minutě poslal domácí do dvoubrankového vedení opět Petr Bešík. Tentýž hráč se trefil i v 74.minutě a hattrick byl na světě. Vývoj utkání napovídal tomu, že Duchcov ani na Slavoji nezíská potřebné body. Velkou oporou Duchcova byl gólman Podolský, který několik šancí Žatce ještě zlikvidoval. V 78.minutě Žatec přidal čtvrtou branku, o kterou se postaral Petr Klinec. Duchcov se přeci jen dočkal symbolicé branky, když brankářovi vypadl míč a chybu využil Petr Beneš. Žatec porazil Duchcov 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Žatec
Pavel Maňák, vedoucí: Trošku jsme měli strach, že když je šňůra výher a neproher, tak to najednou musí přijít a zaplať pánbůh to v tomto zápase nepřišlo a urvaly se další tři body.




Sestavy


FK Slavoj Žatec
K. Weisser [-] - A. Hynek [-] , F. Klinec [-] - V. Hynek [-] (78. M. Klíma [-] ) , P. Bešík [-] , R. Zelinka [-] , J. Sýs [-] , J. Zmrhal [-] - V. Hankocy [-] (46. J. Wiesinger [-] ) , P. Hassman [-] (84. D. Kozlík [-] ) , P. Klinec [-] (83. M. Kryl [-] )

FK Duchcov
P. Podolský [-] - M. Šoufek [-] , T. Skurský [-] , L. Brejcha [-] , P. Hromádko [-] - J. Meisner [-] , J. Kropáček [-] , D. Weber [-] (84. P. Beneš [-] ) , L. Vebr [-] - F. Knorr [-] , P. Velička [-] (68. R. Sirovátka [-] ) -

ŽK: 38. J. Zmrhal , 61. V. Hynek , 79. F. Klinec - 54. T. Skurský , 80. M. Šoufek , 86. P. Beneš .
Hráči zápasu: P. Bešík , P. Klinec .
Místo: Žatec. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Trégr Václav - SEJKORA Pavel, OBORNÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.