5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:30

13.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blšany po sérii porážek konečně zvítězily


Branky


11. D. Vacek , 47. M. Zeman , 60. M. Zeman , 81. J. Böhm , 83. M. Zeman
0

Po třech porážkách měly Blšany jasný cíl, porazit na svém hřišti tým Neštěmic. Úkolu se zhostily víc než zodpovědně a připsaly si tři body za výhru 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chybu Blšany využily

První poločas měly více ze hry Neštěmice. Vypracovaly si vyložené šance, trefily i břevno, ale po zrátě míče ve středu hřiště šly do vedení Blšany, když se v 11.minutě prosadil David Vacek. Aktivita domácích byla viditelná, k vápnu měli optickou převahu, ale gólově se nedokázali prosadit, takže poločas skončil výsledkem 0:1 pro Blšany.

Neštěmice vyhořely v obranné činnosti

Druhý poločas pro Neštěmice nezačal dobře, když už ve 2.minutě obdržely další branku, kterou Blšanům zařídil Michal Zeman. To byla zlomová branka pro obranou řadu Neštěmic, která v průběhu hry zcela propadla a nechala si dát další tři branky. O ty se postaral v 60.minutě opět Michal Zeman, kterého v 81.minutě následoval Jiří Böhm a poslední branku vstřelil Michal Zeman, jenž tak zaznamenal hattrick.



Ohlasy k zápasu



FK Český Lev Neštěmice
František Štěpánek, trenér: První poločas bych ohodnotil známkou 2, kdy jsme hráli dobře, kombinovali, ve druhém poločase jsme dělali chyby, bránění celýho mužstva bylo špatný a oni dokázali díky tomu nějaké šance proměnit.



Sestavy


Blšany
M. Jícha [-] - A. Boruta [-] , J. Zábrodský [-] (79. J. Němec [-] ) , R. Cipruš [-] , J. Šimon [-] , L. Maršálek [-] - V. Vidlička [-] , Z. Hruška [-] (74. V. Žampa [-] ) - M. Zeman [-] , S. Zdichynec [-] (46. J. Böhm [-] ) , D. Vacek [-]

FK Český Lev Neštěmice
D. Čermák [-] - D. Soukup [-] , M. Klier [-] , M. Holly [-] , J. Maštalíř [-] (79. A. Hrabánek [-] ) , P. Křivan [-] (88. V. Kmec [-] ) , T. Stehlík [-] , J. Martínek [-] (55. A. Urbánszky [-] ) , P. Valta [-] , M. Růžička [-] , L. Krok [-] (72. A. Sukama [-] )

ŽK: 30. A. Boruta - 36. J. Maštalíř , 85. T. Stehlík .
Hráči zápasu: D. Čermák .
Místo: Blšany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Oborník Jaroslav - TRÉGR Václav, SEJKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.