M. Kuncl 30.
M. Kuncl 54. (p.)
M. Salák 64.
M. Salák 71.
4:2
(1:1)
17. T. Belák
82. R. Slanička (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štětí zaváhalo v Srbicích


Branky


30. M. Kuncl , 54. M. Kuncl (p.) , 64. M. Salák , 71. M. Salák - 17. T. Belák , 82. R. Slanička (p.)
0

Štětí mohlo po 13.kole navýšit svůj náskok na čele krajského přeboru. To by však nesmělo zaváhat v Srbicích, ze kterých odjelo s porážkou 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre jako vyrovnaná partie

Domácí začali defenzivněji, když se jich deset zatáhlo k velkému vápnu. Štětí zhruba do poloviny prvního poločasu Srbice přehrávalo. V 17.minutě se hostující Belák prosadil z velkého úhlu k bližší tyči - 0:1. Domácí se po obdržené brance trošku probrali a začali hrát na rychlé brejky. Štětí hodně chybovalo v rozehrávce, kdy po jedné takové obdrželo vyrovnávacího gól na 1:1, který Srbicím zajistil Michael Kuncl. První poločas nabídl několik zranění, z nichž některé vznikly i po likvidačních faulech. Jeden byl na Mencla, který musel díky tomu odstoupit, rozhodčí však říšníkovi ukázal jen žlutou kartu.

Risk hostům nevyšel

V druhém poločase přišla hned po osmi minutách penalta pro domácí, kteří jí úspěšně proměnili a šli do vedení 2:1. Štětí otevřelo obranu, začalo hrát na tři beky, ale kýžený úspěch to příliš nepřineslo. Naopak, Srbice toho využily a přidaly nejprve v 64.minutě na 3:1 a poté v 71.minutě na 4:1. Obě branky vstřelil Michal Salák. Štětí snížilo v 82.minutě po pokutovém kopu Rudolfa Slaničky, ale to už bylo z jejich strany vše. Srbice doma přehrály Štětí 4:2.



Ohlasy k zápasu



SK Štětí
Milan Plíšek, sekretář: Nepodali jsme dobrý výkon, nebylo to z naší strany dobrý. Domácí věděli, co mají hrát, možná hráli až moc tvrdě a za hranicí pravidel, ale vyhráli. Nepředvedli jsme takový výkon, jako předminulý víkend proti Blšanům.



Sestavy


TJ Sokol Srbice
Z. Divecký [-] - P. Kliský [-] (85. P. Kordule [-] ) , D. Lipert [-] , J. Zavadil [-] , R. Götz [-] (42. M. Kulhánek [-] ) , V. Kolinger [-] , M. Vitner [-] - M. Kuncl [-] (89. V. Havlík [-] ) , A. Švábenský [-] , K. Jelen [-] - M. Salák [-] (77. P. Klačan [-] ) -

SK Štětí
L. Kloub [-] - J. Ransdorf [-] , M. Čámský [-] (25. V. Poráč [-] ) , J. Šimral [-] , R. Hrdý [-] (68. J. Grepl [-] ) - R. Slanička [-] , M. Malák [-] , D. Mencl [-] (46. S. Tichý [-] ) , V. Kucler [-] - L. Stejskal [-] , T. Belák [-] -

ŽK: 6. K. Jelen , 41. R. Götz , 45. A. Švábenský , 47. M. Salák , 83. D. Lipert - 14. R. Hrdý , 83. L. Stejskal .
Hráči zápasu: T. Belák .
Místo: Srbice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Javorek Jiří - NOVOTNÝ Jaromír, ZVONAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.