Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žatec uťal domácí neporazitelnost Bíliny


Branky


0

Nelehký úkol čekal na žatecké, kteří se však s ním porvali, jak nejlépe mohli a odvezli si velmi cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Na Žatec čekal těžký soupeř, kdy Bílina doma ještě neprohrála a tak si chtěla vítěznou šňůru protáhnout i proti Slavoji. A začala velmi slušně, když prvních patnáct minut utkání byla v náporu, snažila se Žatec zavřít, ale hosté nápor zvládali a postupně začali zlobit i útočně. Šance na vstřelení gólu byly na obou stranách, ale ani jedna z nich neskončila brankou. Poločas tak skončil bez branek.

Žatec si veze tři body

Bílina v úvodu druhého poločasu dala rychle vedoucí gól, o který se postaral František Tůma. Hosté na to hned v 52.minutě zareagovali vyrovnávací brankou z kopačky Jana Wiesingera. V 53.minutě se domácím zranil gólman a to samé postihlo v 62.minutě hosty, takže obě brány začaly střežit "dvojky". V 72.minutě se krásnou střelou prosadil Richard Zelinka a rázem byl stav utkání nakloněný k žateckým. Za jedenáct minut ho následoval Vítězslav Hankocy, který se trefil po vyšachování domácí obrany do prázdné brány. Bílině se ale podařilo snížit v 86.minutě Martinem Růžičkou a snažili se zě všech stran a hlavně sil o vyrovnání, ale další branku se nepodařilo vstřelit.



Ohlasy k zápasu


FK Bílina
Jaroslav Kovačka, trenér: Já jsem byl paradoxně se hrou spokojený, ale Žatec měl dnes štěstí, že proměnil většinu šancí.

FK Slavoj Žatec
Pavel Maňák, vedoucí: Po zásluze vybojovaný tři body. Kluci makali.



Sestavy


FK Bílina
Z. Klaus [-] (53. J. Kovačka [-] ) - L. Katrenič [-] , J. Mergl [-] , Z. Vosátka [-] (84. D. Podaný [-] ) , P. Karel [-] - L. Záhradský [-] , J. Watzka [-] , Z. Levý [-] (78. M. Růžička [-] ) , P. Pavlíček [-] - P. Kotěšovský [-] (71. M. Kozler [-] ) , F. Tůma [-]

FK Slavoj Žatec
K. Weisser [-] (62. P. Bouček [-] ) - F. Klinec [-] , A. Hynek [-] (28. V. Hynek [-] ) - J. Wiesinger [-] , R. Zelinka [-] (77. T. Hynek [-] ) , J. Sýs [-] , J. Zmrhal [-] , P. Bešík [-] - P. Klinec [-] (87. D. Kozlík [-] ) , V. Hankocy [-] , P. Hassman [-] -

ŽK: 36. Z. Vosátka , 54. L. Záhradský - 36. R. Zelinka , 54. P. Bešík , 89. T. Hynek .
Hráči zápasu: J. Mergl , J. Watzka - J. Sýs , R. Zelinka .
Místo: Bílina. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mecl Marcel - DOUBEK Tomáš, ŠMÍD Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.