2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:15

13.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrobce padly v penaltovém rozstřelu s Proboštovem


Branky


0

Proboštov musel v utkání s Hrobcemi nadvakrát dotahovat stav utkání, nakonec se mu podařilo nejen udržet remízu, ale i zvítězit v následných penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový stav 1:1č

Hrálo se vyrovnané utkání, kdy malinko více ze hry měli v první půli hosté. Prvotní gól ale dali domácí, když se v 16.minutě prosadil Jakub Slavíček. Proboštovu nezbylo nic jiného, než dotáhnout výsledek. To se mu povedlo ve 37.minutě, kdy vyrovnával na 1:1 Jiří Petrik. Více toho k vidění v první pětačtyřicetiminutovce nebylo, do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Poločas, který měl říz

Prvních dvcet minut druhého poločasu byli lepší domácí, pak se hra postupně vyrovnala, ale byly to opět Hrobce, jenž daly opět vedoucí branku, když se v 62.minutě prosadil David Brandejs. Jenže, to by nebyl Proboštov, aby stav utkání nevyrovnal, o což se postaral v 74.minutě Adrian Memeti. Celkově bylo utkání mezi Hrobcemi a Proboštovem bojovné, tvrdé s nasazením. Remíza určitě spravedlivá a na konec byli šťastnější v penaltovém rozstřelu hosté.



Ohlasy k zápasu



TJ Proboštov
Hynek Chalupník, manažer: Utkání bohaté na šance, zápas mohl klidně skončit 6:6. Pro diváka určitě dobrý zápas se šancemi na obou stranách. Remíza byla spravedlivá.



Sestavy


SK Hrobce
T. Kysela [-] - P. Slavíček [-] (46. K. Mikas [-] ) , V. Kala [-] , A. Kühn [-] , J. Neuman [-] , D. Brandejs [-] , L. Štorc [-] (88. D. Hemr [-] ) , J. Slavíček [-] (88. K. Tomášek [-] ) , K. Hendrich [-] , J. Kühn [-] , K. Kejval [-]

TJ Proboštov
M. Račuk [-] - P. Kopecký [-] , L. Pelc [-] (64. M. Šváb [-] ) , D. Bekakis [-] (72. J. Pelc [-] ) , A. Memeti [-] , J. Baran [-] (88. M. Ferenc [-] ) , M. Pešula [-] , P. Pazdera [-] , J. Petrik [-] , J. Váňa [-] , D. Mikiska [-]

ŽK: 64. A. Kühn , 74. K. Hendrich - 25. D. Mikiska , 58. M. Pešula , 59. J. Petrik .
Hráči zápasu: P. Pazdera .
Místo: Hrobce. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zavadil Jakub - NEDVĚD Vít, KRUTINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.