5:2
(2:0)
51. L. Papežík
61. M. Junek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krupka bodovala proti Postoloprtům


Branky


13. E. Rilke (p.) , 40. D. Valenta , 46. E. Rilke , 62. E. Rilke , 75. S. Al-Eraidi - 51. L. Papežík , 61. M. Junek (p.)
0

Domácím stačilo pět branek k tomu, aby dokázali vybojovat tři body proti hostům z Postoloprt, kteří v utkání s Krupkou příliš mnoho nepředvedli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólech Rilkeho a Valenty Krupka ve vedení

Po dvou porážkách měla Krupka jediný cíl. V utkání proti Postoloprtům naplno bodovat a nic si nekomplikovat. A domácí začali podle plánu, protože již ve 13.minutě kopal Emil Rilke penaltu a poslal Krupku do vedení - 1:0. Postoloprty nepůsobily v zápase nějak sebevědomě, možná i proto ve 40.minutě už prohrávaly 2:0, když druhou branku pro domácí vstřelil Dominik Valenta. Stejným výsledkem skončil i poločas a do šaten tak šli spokojenější domácí.

Zasloužená výhra domácích

Hned co se rozběhla druhá půle, uplynulo z ní šest minut a Emil Rilke zvyšoval již na 3:0. Vypadalo to na pohodové kráčení si ke třem bodům, jenže, domácí několikrát neproměnili tutovky, kdy běželi sami na bránu, dokonce dvakrát trefili tyč a soupeř zaváhání využil a dvakrát snížil, nejprve v 51.minutě se trefil Lukáš Papžík a o deset minut později Martin Junek z penalty. Naštěstí Krupka za další minutu dala na 4:2 a v 75.minutě přidal pojišťovací branku Samir Al-Eraidi. Zápas celkově ovládli domácí, kteří měli nespočet šancí, ale dokázali z nich vytěžit jen pět branek. Utkání tedy skončilo 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Krupka
Jiří Penc, sekretář: Vyhrál zaslouženě lepší tým. Nepodali jsme žádný excelentní výkon, ale byli jsme lepší a ten rozdíl měl být ještě vyšší.




Sestavy


TJ Krupka
J. Trojan [-] - J. Helísek [-] , M. Bičák [-] , S. Al-Eraidi [-] , D. Valenta [-] , J. Ptáčník [-] , D. Christov [-] (62. M. Bikár [-] ) - P. Caitaml [-] (83. T. Zacharda [-] ) , L. Kešner [-] - E. Rilke [-] - D. Valenta [-] (70. J. Černohorský [-] )

FK Postoloprty
P. Junek [-] - M. Barton [-] , F. Baník [-] (76. T. Vyskočil [-] ) , D. Fleischman [-] (76. M. Šubert [-] ) , O. Zícha [-] (69. L. Hrbek [-] ) , T. Holečka [-] , D. Zícha [-] , L. Papežík [-] , M. Junek [-] , A. Fridrich [-] , P. Pechát [-]

ŽK: 39. D. Christov , 86. S. Al-Eraidi - 13. P. Pechát , 72. A. Fridrich .
Hráči zápasu: L. Kešner , E. Rilke .
Místo: Krupka. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Suchánek Antonín - ROHÁČ Zdeněk, IPSER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.