Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postoloprty přivezly důležité body z Modré


Branky


0

Modrá chtěla proti Postoloprtům bodovat, protože šlo o souboj dvou týmu vespod tabulky. Bohužel, utkání domácím nevyšlo a utrpěli prohru 2:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postoloprty si šly pro body

Od úvodních minut byla na hřišti vidět bojovná hra, které však chybělo vytváření si šancí. Jako první se do šance dostaly hosté z Postoloprt, ale Pour hlavičkoval těsně vedle. V následujících minutách diváky hra obou mužstev příliš neoslnila. Hrálo se především ve středu hřiště. Modrá se snažila na soupeře vyzrát nátlakovou hrou, hosté naopak spoléhali na rychlé protiútoky. Ve 34.minutě přišel konečně gól. Po nenápadné akci a přihrávce Poura se po levé straně uvolnil Daniel Zícha a střelou k tyči poslal Postoloprty do vedení. Domácí měli šanci vyrovnat ze standartních situací, ale nepodařilo se. Naopak, Postoloprty přidaly druhou branku, když se ve 40.minutě z dvaceti metrů trefil Lukáš Pour. Poločas tedy skončil 2:0 pro hosty.

Šest branek do dítě Modré

Domácí chtěli s nepříznivým stavem něco udělat a tak do druhé půlky vlétli s velkým odhodláním. To se jim vyplatilo v 56.mintutě, když se po centru na zadní tyč prosadil Martin Fejfar - 2:1. Modrá ale neskončila. V 57.minutě dostal dobrou přihrávku za obranu Lukáš Sýkora a vyrovnal na 2:2. Radost domácím příliš dlouho nevydržela, hned o minutu později přetavil vývoj utkání na stranu hostů Filip Baník. Domácí třetí branka Postoloprt zmrazila, naopak, hosty nakopla a ve zbylých minutách už dávali góly pouze oni. V 67. a 88. minutě dával branky Daniel Zícha, v 83.minutě se mezi střelce zapsal David Fleischman.



Sestavy


Modrá
P. Kratochvíl [-] - M. Fejfar [-] , J. Kudrna [-] , M. Socha [-] , V. Žák [-] , S. Fišer [-] , A. Čapek [-] , J. Štěrba [-] , D. Veselý [-] (29. L. Sýkora [-] ) , K. Podolský [-] , P. Pazdera [-]

FK Postoloprty
P. Junek [-] - M. Barton [-] , F. Baník [-] (70. P. Ploc [-] ) , O. Zícha [-] , L. Pour [-] , D. Zícha [-] , L. Papežík [-] (80. D. Fleischman [-] ) , M. Junek [-] , D. Zíbrt [-] (62. D. Kaleja [-] ) , A. Fridrich [-] , P. Pechát [-]

ŽK: 41. M. Fejfar , 50. S. Fišer , 84. V. Žák - 31. L. Pour , 44. P. Pechát , 60. O. Zícha , 79. A. Fridrich . ČK: 69. S. Fišer .
Místo: Modrá. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sabo Miroslav - MAREŠ Jaroslav, OBORNÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.