0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krupka těsně zvítězila v Horním Jiřetíně


Branky


0

Bojovné utkání, ovšem chudé na góly. Takový zápas byl k vidění v Horním Jiřetíně, kam zavítal celek Krupky, který byl tím šťastným, kdo vstřelil jedinou branku a zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozená penalta

Celý zápas se odehrával na těžkém a klouzavém terénu, což hodně ovlivnilo předvedenou hru. Pro diváky to nebyl pohledný fotbal, v první půli měly o něco více ze hry hosté z Krupky. Šance byly na obou stranách, ale žádná z nich neskončila v bráně. Po faulu brankáře Krupky rozhodčí odpískl celkem přísnou penaltu, kterou však domácí neproměnili, když jí kopli vedle. Možná i tohle byl rozhodující okamžik v dalším vývoji utkání. Poločas skončil remízou 0:0.

Jediná branka rozhodla

V druhém poločase se hrál prakticky totožný fotbal jako v první půli. Opět bylo několik šancí a hlavně, utkání nechyběla bojovnost. Na gól si diváci museli počkat do 62.minuty, kdy se prosadil nikdo jiný, než krupský Dominik Valenta. Na Horní Jiřetín v tuch víli čekal nelehký úkol. Času moc nezbývalo, ale utkání už se spíše dohrávalo. V poslední minutě přeci jen mohli domácí vyrovnat, šanci ale neproměnili. Krupka uhájila jednobrankové vedení na hřišti Horního Jiřetína a připsala si tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Krupka
Jiří Penc, sekretář: Myslím, že by zápasu slušela remíza. Šance byly vyrovnaný, my jsem vyhráli díky Valentovi, takže to pro nás bylo šťastný vítězství.



Sestavy


Sokol Horní Jiřetín
M. Aschenbrenner [-] - S. Levý [-] (82. P. Čermák [-] ) , T. Karlovec [-] - J. Ševčík [-] , D. Duran [-] - O. Hlaváček [-] - J. Jankovič [-] , M. Novotný [-] (50. V. Šlégr [-] ) , R. Bystrý [-] (64. S. Flemmr [-] ) , M. Bartoš [-] , P. Linka [-]

TJ Krupka
J. Trojan [-] - J. Helísek [-] , M. Bičák [-] (46. P. Fousek [-] ) , S. Al-Eraidi [-] (89. T. Zacharda [-] ) , D. Valenta [-] , J. Ptáčník [-] , D. Christov [-] - P. Caitaml [-] (84. M. Trojan [-] ) , L. Kešner [-] - E. Rilke [-] - D. Valenta [-] (90. J. Černohorský [-] )

ŽK: 30. M. Novotný , 35. D. Duran , 62. P. Linka , 64. T. Karlovec - 31. J. Trojan , 75. E. Rilke . ČK: 87. J. Ševčík .
Hráči zápasu: D. Valenta .
Místo: Horní Jiřetín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trégr Václav - OBORNÍK Jaroslav, SEJKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.