3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proboštov doma nedovolil překvapení s LoKotkou


Branky


0

Očekával se těžký duel, ale ve výsledku Proboštov sehrál velmi dobré utkání a utnul tak čtyřzápasovou neporazitelnost LoKo Chomutov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proboštov začal aktivně

Z utkání měli domácí docela obavy, protože Chomutov v posledních čtyřech zápasech naplno bodoval. Soupeř byl docela ve formě, takže Proboštov musel začít naplno. A tak se i stalo. Hned ve 2.minutě šli domácí do vedení, když se prosadil Pavel Pazdera. Vstup jako z říše snů. Do patnácté minuty si Proboštov vypracoval další tři vyložené šance, který, kdyby proměnil, taku už by vedl 3:0 a bylo by po zápase. Ale od té patnácté minuty se hra na hřišti vyrovnala, Chomutov začal zlobit a měl i nějaké šance, ale nic z toho nevyužil. Domácí dokázali do konce poločasu z jedný náhodný akce po rohu, který byl odražený a dohrával se, vstřelit druhou branku zásluhou Jiřího Petrika. Do šaten se tedy šlo za stavu 2:0.

LoKo vyšlo gólově naprázdno

Začátek druhého poločasu byl v úvodních minutách opět v režii domácích, pak se opět hra vyrovnala a od 60. do 70.minuty byla LoKotka lepší na míči, tlačila, byla důrazná, kdy si vypracovala dvě vyložené šance, které brankář Račuk zlikvidoval. Pak ale Chomutovu zřejmě došly síly, polevil, utkání se vyrovnalo a Proboštovu se v 74.minutě podařilo vstřelit třetí branku díky Josefu Blažkovi. Tím bylo utkání rozhodnuto a AFK LoKo Chomutov odjel s porážkou 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Proboštov
Hynek Chalupník, manažer: Ten zápas neodpovídal tomu, že hraje čtvrtý mančaft se třináctým. Bylo to doopravdy vyrovnané utkání a po technické stránce možná na tom byli hosté lépe, než my.




Sestavy


TJ Proboštov
M. Račuk [-] - P. Kopecký [-] , L. Pelc [-] , D. Mikiska [-] , J. Blažek [-] (84. F. Beran [-] ) , A. Memeti [-] , J. Baran [-] , M. Pešula [-] , P. Pazdera [-] , J. Petrik [-] , J. Váňa [-] (55. M. Šváb [-] )

AFK LoKo Chomutov
M. Plochý [-] - N. Kohout [-] , M. Žďánský [-] , P. Tichý [-] , J. Andrš [-] (67. L. Vondráček [-] ) , J. Pavlica [-] , P. Heier [-] - L. Vintrlík [-] (78. D. Vild [-] ) , M. Slowik [-] , J. Sedlák [-] - R. Vaschkevich [-] (35. J. Chmelan [-] )

ŽK: 8. R. Vaschkevich , 45. J. Andrš , 80. L. Vintrlík .
Hráči zápasu: P. Pazdera .
Místo: Proboštov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Meder Antonín - SUCHÁNEK Antonín, MATAS Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.