3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žatec nepřipustil překvapení


Branky


0

S nepříjemným soupeřem si žatečtí poradili víc než dobře a porazili Hrobce v poměru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žatec šel brzy do vedení

Žatecké čekalo těžké utkání, jelikož Hrobce mají velice kvalitní mančaft, zejména ve hře dopředu a přechodu do brejků. Zápas byl od začátku vyrovnaný, s tím, že domácí využili v úvodu dvě individuální šance, nejprve v 11. a poté ve 25.minutě, kdy se v obou případech trefil Antonín Hynek. Ve 37.minutě hosté zkorigovali na 2:1, kdy si nerozuměl při výběhu gólman s obráncem a chybu využil Jakub Slavičík. Tímto výsledkem tedy skončila i první půle, i když po vstřeleném gólu Hrobcům narostla křídla.

Tři body zůstaly doma

Ve druhém poločase Hrobce přidaly, měly několik brejkových příležitostí. Domácí kontrovali docela nebezpečnými šancemi, které po kombinacích zaváněly gólem. I hosté měli šanci, jedna z nich do rychlého brejku jen těsně minula bránu. Zahrozili i žatečtí a rovnou úspěšně. V 69.minutě si Petr Klinec ve výskoku zpracoval balón za vápnem, udělal kličku obránci a pěknou střelou pod víko završil na 3:1. Po tomto gólu domácí takticky udržovali hru v poklidu a nedovolili soupeři jakkoliv dál ohrozit bránu.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Žatec
Pavel Maňák, vedoucí: Obě mužstva předvedla dobrý výkon, domácí na sobě měli trochu takový ten klasický stín, že už jedou moc kol bez porážky, ale zmákli jsme to a máem před sebou poslední kolo v Chomutově, tak uvidíme.




Sestavy


FK Slavoj Žatec
K. Weisser [-] - A. Hynek [-] (38. T. Hynek [-] ) , F. Klinec [-] - J. Wiesinger [-] , P. Bešík [-] , R. Zelinka [-] (88. D. Kozlík [-] ) , J. Sýs [-] , J. Zmrhal [-] - V. Hankocy [-] , P. Hassman [-] , P. Klinec [-] (79. M. Kryl [-] ) -

SK Hrobce
T. Kysela [-] - P. Slavíček [-] , V. Kala [-] , A. Kühn [-] , K. Mikas [-] , J. Neuman [-] (44. T. Matějka [-] ) , D. Brandejs [-] , L. Štorc [-] , J. Slavíček [-] , J. Kühn [-] , K. Kejval [-]

ŽK: 42. J. Wiesinger - 70. J. Kühn , 74. J. Slavíček .
Hráči zápasu: R. Zelinka , P. Klinec .
Místo: Žatec. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Karrmann Milan ml. - SEDLÁČEK Jiří, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.