1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra Modlan


Branky


0

Modlany se o jednobrankové vedení obávaly až do samého konce. Nakonec tři body udržely doma a tak porazily Bílinu 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Modlany šly do vedení gólem Tomáše Vavrince

První poločas sehráli domácí velmi dobře. Vytvořili si celkem čtyři tutové šance, z nichž se jim podařilo dát jen jeden gól, když se trefil Tomáš Vavrinec. Soupeř se na nic nezmohl, rozhodně ne na branku, když za první pětačtyřicetiminutovku ani jednu nevstřelil. Do šaten se tak šlo lépe domácí, byť byl jejich náskok jen jednobrankový. Bílina určitě musela do začátku druhé půle změnit způsob hry a co nejdříve se pokusit o vyrovnání.

Modlany dotáhly zápas ězstvík vít

V druhém poločase se hra Bílina zlepšila. Prohrávala jen o gól a tak opticky měla převahu. I Modlany se ale dostávaly do šancí, daly nějaké břevna, tyčku, ale gólem nic neskončilo. Bílina měla dvacet minut před koncem jednu brankovou šanci, ale rovněž jí neproměnila. Na gólové příležitosti to bylo ve druhém poločase 6:1. Modlanům se nakonec jednobrankový náskok podařilo udržet, i když to bylo drama až do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Modlany
Miroslav Janota, trenér: Soupeř byl houževnatý, u nás rozhodlo to, že jsme nepřidali druhý nebo třetí gól, to by už bylo po zápase.




Sestavy


TJ Baník Modlany
K. Brejcha [-] - J. Formánek [-] (46. J. Vavrinec [-] ) , P. Karlík [-] , L. Šípek [-] (78. V. Šedina [-] ) , M. Ludík [-] , T. Vavrinec [-] , R. Kupka [-] (70. J. Paseka [-] ) , P. Džuban [-] , D. Tesařík [-] , M. Doležal [-] , J. Franc [-]

FK Bílina
J. Kovačka [-] - L. Katrenič [-] (55. D. Procházka [-] ) , J. Mergl [-] , Z. Vosátka [-] (71. M. Růžička [-] ) , P. Karel [-] - M. Kozler [-] (46. Z. Levý [-] ) , L. Záhradský [-] , P. Pavlíček [-] - F. Tůma [-] , P. Kotěšovský [-] (63. K. Tůma [-] ) - V. Bečvařík [-] (73. D. Podaný [-] )

ŽK: 79. J. Franc , 90. M. Doležal - 17. P. Karel , 45. M. Kozler , 53. L. Katrenič , 88. D. Podaný , 90. P. Pavlíček .
Místo: Modlany. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bouma Miroslav - MAREŠ Jaroslav, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.