2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neštěmice pojistily vítězství druhým gólem až v nastavení


Branky


0

Neštěmice nechtěli v posledním domácím utkání nic podcenit a vybojovat před zimní pauzou tři body. To se jim povedlo a přehrály Srbice 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neštěmice soupeři nic nedovolily

Neštěmice se tlačily celý zápas, přehrávaly soupeře dost po stranách a při tom všem si vytvořili několik šancí, ale podařilo se jim proměnit pouze jednu, když se v 9.minutě trefil Karel Hůla. Soupeř se v první pětačtyřicetiminutovce prakticky k ničemu nedostal, bylo to i zásluhou domácích, kteří hráli zodpovědně a koncentrovaně. První poločas tak skončil jednobrankovým vedením Neštěmic a všichni byli zvědaví, jak se bude vyvíjet druhá půle.

Soupeř byl neškodný

Druhý poločas měl stejný ráz. Asi tak dvakrát nebo třikrát za celý zápas soupeř zahrozil pouze se standartních situací. Neštěmice se stále tlačily na jejich půlku, ale vytvořené šance zůstaly neproměněny a navíc domácí nedokázali využít nařízenou penaltu. Pojišťovací a zároveň uklidňovací branka přilša v 92.minutě zápasu, kdy se mezi střelce zapsal David Soukup. Neštěmice tak v předposledním utkání krajského přeboru porazily neškodné Srbice 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Český Lev Neštěmice
František Štěpánek, trenér: Měli jsme dát takových sedm gólů, ale i tak jsme rádi, že jsme udrželi nulu na kontě.




Sestavy


FK Český Lev Neštěmice
D. Čermák [-] - A. Hrabánek [-] , D. Soukup [-] , M. Klier [-] , M. Holly [-] , P. Křivan [-] , T. Stehlík [-] , J. Martínek [-] (74. A. Sukama [-] ) , M. Růžička [-] (83. J. Maštalíř [-] ) , L. Krok [-] (90. A. Urbánszky [-] ) , K. Hůla [-]

TJ Sokol Srbice
Z. Divecký [-] - R. Götz [-] , V. Kolinger [-] , M. Vitner [-] (74. P. Klačan [-] ) , D. Lipert [-] , P. Kliský [-] (60. R. Kliský [-] ) - M. Kuncl [-] , K. Jelen [-] , A. Švábenský [-] - M. Salák [-] - J. Konečný [-]

ŽK: 25. M. Holly , 43. T. Stehlík , 80. P. Křivan - 23. V. Kolinger , 32. M. Kuncl .
Hráči zápasu: L. Krok .
Místo: Neštěmice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Prágl Martin - VLAŠIČ Miroslav, LUDVÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.