0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:5
(0:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

První tým tabulky zavítal hájit svou neporazitelnost do Kerhartic.


Branky


6. F. Krejčí , 22. D. Jironč , 38. R. Špaček , 55. M. Hynek (p.) , 85. D. Jironč
0

Domácí se chtěli proti prvnímu týmu tabulky ukázat, a jak se jim to povedlo..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté poločas vyhráli.

Domácí vstoupili do utkání s cílem být aktivní, ale brzy pochopili že to nebude vůbec jednoduché. Hosté, vedoucí tým tabulky se na začátku utkání dostali do tempa a to vedlo hned v 6. minutě ke gólu. Střelou z dálky se prezentoval Krejčí a hosté vedli 1:0. 22. minuta na 2:0 hosté upravují po ose Roček,Špaček a sřelec branky Jironč. 

Domácí v této fázi zápasu nemají sebemenší šanci proti dobře fungující hře hostí. Hostující Špaček dává ve 38. minutě na 3:0, kdy standartní situaci zakončuje přesně. Hosté si konec poločasu pohlídají a jde se do kabin.

Druhá půle beze změn.

Hosté si záčatek druhé půle v poklidu hlidali a přes snahu domácích i za cenu faulů, je k ničemu nepouštěli a zápas měli vcelku jasně pod kontrolou. Navíc v 55. minutě po faulu ve vápně hosté zahrávali pokutový kop, který s přehledem proměnil hostující brankář Hynek a upravil stav utkání na 4:0 pro hosty.

Zápas se už jen dohrával a bylo vcelku jasné, že hosté prodlouží svoji neporazitelnost na další zápas. Hosté ještě v 85. minutě těší oko diváka akcí, která začala ve středu pole a přihrávka směřuje na Kroczaka. Ten pěkně prostrkává na Jironče a ten s koncovkou nemá problém, podél brankáře upravuje na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu



Těchonín
Roman Filip-Trenér: Zápas se nám povedl ve všech směrech a jsem rád, že vezeme tři body. Zaslouženě jsme vyhráli.

Sestavy


Kerhartice
P. Onderka [-] - M. Brodský [-] (80. O. Pávek [-] ) - R. Štantejský [-] , J. Beneš [-] (60. L. Kroulík [-] ) , O. Hrdina [-] , D. Kaplan [-] , J. Skalický [-] , V. Procházka [-] , T. Fišar [-] (69. D. Martinec [-] ) , T. Janota [-] , M. Hanus [-] (46. M. Ráb [-] )

Těchonín
M. Hynek [-] - M. Uhlíř [-] , F. Krejčí [-] (76. P. Kmošek [-] ) , R. Špaček [-] , R. Kroczak [-] , D. Jironč [-] (90. J. Kovanda [-] ) , J. Dostálek [-] , J. Makar [-] , L. Majvald [-] , D. Jandejsek [-] , D. Roček [-]

ŽK: 50. J. Dostálek , 82. M. Uhlíř .
Místo: Kerhartice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SERBOUSEK Petr - FIEDLER Radek, FRIML Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.