Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:1
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Utkání prvního s posledním


Branky


0

Těchonín držel před zápasem vítěznou sérii o kterou určitě s posledním týmem tabulky nechtěl přijít. Hosté se snaží dostat ze spárů špatných výsledků, ale budou si muset ještě alespoň do příštího kola počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roli favorita domácí zvládli.

Domácí vlétli do zápasu jak se patří na první tým tabulky, prvních deset minut měli tři šance. Ale nedokázali z nich nic plodného vytěžit, hosté se po celou dobu prvního poločasu nedostávali k ohrožení domácí branky a uchylovali se jen k nakopávaným míčům, které k ničemu nevedli. Běží 26. minuta a domácí zahrávají přímý kop a ten se dostává k Pavlu Dostálkovi a ten posílá Těchonín do vedení 1:0.

O pět minut později získává Špaček míč těsně před šesnáctkou hostí a přímočarou akcí si to namíří do vápna a zakončuje do horního rohu branky 2:0. Výstavní gól, kterým domácím pomohl dohrát poločas v klidu. 

Těchonín si zkušeně pohlídal další tři body do tabulky.

Domácí do druhé půle nastoupili stejně jako zápas začali, aktivní hrou hosty k ničemu nepouštěli a sami hrozili neustále. A když Dostálek v 53. minutě zvýšil na 3:0, po samostatné akci kdy se zbavil tří obranců bylo o osudu zápasu rozhodnuto. 

Od 60. minuty se domácí stáhli a hosté vyrovnali hru, ale k šancim se nedostávali. Až v 88. minutě se hosté alespoň jednou prosadili a hned gólově. Na zadní tyči se k hlavičce dostal Pražák a skorigoval výsledek na konečných 1:3 s pohledu hostů.



Ohlasy k zápasu


Těchonín
Roman Filip-trenér: Zasloužené tři body, celý zápas jsme měli převahu a dali jsme krásné branky. Klukům děkuji.

Boříkovice
Saňák Jan- brankář: Domácí byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. My jsme začali hrát až po šedesáti minutách a to je málo.

Sestavy


Těchonín
M. Hynek [-] - F. Krejčí [-] (80. P. Kmošek [-] ) , R. Špaček [-] , R. Kroczak [-] (83. J. Kovanda [-] ) , T. Kabourek [-] , D. Jironč [-] (65. M. Šponar [-] ) , J. Dostálek [-] , J. Makar [-] , D. Jandejsek [-] , P. Dostálek [-] , D. Roček [-]

Boříkovice
J. Saňák [-] - M. Krejčí [-] , M. Konopka [-] , J. Lučan [-] , P. Václavek [-] - R. Štencl [-] , D. Chaloupecký [-] , D. Skoták [-] , J. Nágl [-] (67. J. Saňák [-] ) - R. Pražák [-] , P. Chaloupecký [-] (46. R. Kylar [-] )

ŽK: 44. T. Kabourek - 36. M. Krejčí .
Místo: Těchonín. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Habrda Miroslav - ŠILAR Pavel, FIEDLER Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.