1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Zápas sousedů v tabulce.


Branky


0

Domácí hostili sousedy v tabulce z Němčic a zápas pro obě mužstva důležitý mohl dopadnout jakkoli.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepší.

Do zápasu vstoupili lépe hosté a to i přesto, že domácí byli na tento zápas velmi nažhaveni. Rudoltice se nedokázali v prvním dějství hostům vyrovnat ve hře po zemi, která byla na vysoké úrovni. A tím i tým z Němčic měl celkem dost možností ke skórování, ale koncovka byla nepřesná.

Po 15. minutách musel hostům pomoci domácí obránce, který svou neuvěřitelnou chybou nabídl hostujícímu Ruferovi ideální možnost ke skórování a ten ji využil 0:1. Domácí se ve zbytku první půle na nic nezmohli a mohli být rádi, že nedostali více gólů.

Vyrovnaný poločas.

Druhý poločas byl v podání domácích daleko lepší, a bylo to na hře znát. Hosté v prvních dvaceti minutách druhé půle nebyli tak aktivní, chyběl pohyb a tak domácí spálili dvě velké šance. V 55. minutě zahodil velkou šanci domácí Stránský. V 71. minutě se Rudoltice dočkali, v nahrávače se proměnil Smejkal a zakončuje Kocanda 1:1.

Domácí místo aby soupeře donutili k další chybě tak sami jednu vytvořili. Hostující Kopecký se prostředkem hřiště řítil sám na brankáře a nemýlil se. Domácí, byli nuceni otevřít hru a inkasovali potřetí. Kovář se z křídelního prostoru prosadil a stanovil stav na konečných 3:1 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


Rudoltice
Smejkal Pavel- trenér: Nezačali jsme zápas dobře, hosté byli jednoznačně v první půli lepší. Po našem vyrovnání jsme měli přidat druhou branku a místo toho inkasujem. Pak už jsme hráli vabank a dostali jsme třetí branku.


Sestavy


Rudoltice
R. Kyselo [-] - T. Smejkal [-] , M. Minář [-] (81. F. Kuběnka [-] ) , T. Keprt [-] , D. Vlček [-] , L. Nastoupil [-] , M. Kocanda [-] , Z. Stránský [-] , Z. Beneš [-] , P. Macháček [-] , M. Lochman [-] (65. P. Kostka [-] )

Němčice
M. Šindelář [-] - J. Štěpán [-] , I. Jeřábek [-] , P. Šafář [-] - O. Trčka [-] (62. G. Oláh [-] ) , R. Kopecký [-] , K. Bočkaj [-] - - J. Pánik [-] , J. Veselý [-] (55. M. Oláh [-] ) , D. Rufer [-] , O. Kovář [-]

ŽK: 48. M. Lochman , 78. P. Macháček - 42. I. Jeřábek , 80. P. Šafář .
Místo: Rudoltice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Šejna Jiří - KOLÁŘ Bohuslav, FORMÁNEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.