M. Kareš 30. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(1:1)

M. Kareš 30. (p.)
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Souboj, který nese parametry šlágru kola.


Branky


30. M. Kareš (p.) - 34. A. Dorazil , 57. L. Motl
0

Zápas dvou týmů, které se nacházejí v samotném čele soutěže sliboval atraktivní podívanou. Bitva o čelo začíná, pojďme se podívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vítěze nepoznala.

Souboj domácích a hostujícího družstva záčíná velmi opatrnou hrou, ani jeden z týmů nechce udělat chybu. Je vidět, že jde o hodně a tak se hraje fotbal, který se odehrává od vápna k vápnu. Střely z uctivé vzdálenosti mají pramalou šanci na úspěch, a tak brankáři maji prvních dvacet minut jen v popisu práce odkopy od branky.

Změna k lepšímu nastává s blížící se 30. minutou, kdy se domácí Felcman prokličkoval do vápna a tam byl faulován obráncem hostí. Penalta. K pokutovému kopu se staví domácí Martin Kareš a s jistotou ji proměňuje 1:0. Domácí si vedení neužijí dlouho, běží 34. minuta a po odraženém míči se ke střele dostává Aleš Dorazil, který trefuje krásně a je to 1:1. Do konce první půle se už nic důležitého nestane a tak družstva jdou do šaten za nerozhodného stavu.

Gól, který aspiruje na branku roku rozhodl.

Do druhé půle domácí nastoupili aktivněji, jen finální fáze neměla potřebný klid na to aby vážněji ohrozila brankáře hostí Šilara. Hosté v této fázi zápasu hrají zkušeně odzadu a vyráží do rychlých brejků. Nejkrásnější okamžik přichází v 57. minutě, kdy domácí brankář Šilar vyboxuje míč až na polovinu hřiště a tam si ho najde hostující Libor Motl a z voleje ho ihned vrací do svatyně domácích 1:2. Vskutku krásný fotbalový okamžik, který se musel líbit i domácím fanouškům.

Tým Rybníku poté co inkasoval stáhl hru na tři obránce a začal více riskovat, což se mu vyplácelo a dostával se na dostřel hostující branky. Hosté si hlídají vedení a postupně se přibližují ke třem bodům. Domácím snaha nevychází a ze zápasu odcházejí poraženi.



Ohlasy k zápasu


Rybník
Petráň- trenér: Jednalo se o velmi vyrovnaný zápas a poté co jsme šli do vedení, tak hosté pěknou střelou srovnali. Druhý poločas jsme byli mírně lepší, a jak jste mohli vidět tak rozhodl opět krásný gól hostí. Budem muset urvat body venku, tam nám to jde líp.


Sestavy


Rybník
M. Suk [-] - M. Vrána [-] , M. Kareš [-] , F. Petružalek [-] (31. M. Burda [-] ) , L. Hůlka [-] - P. Felcman [-] , S. Kolář [-] , P. Milkovič [-] , R. Beránek [-] (75. M. Škrob [-] ) - P. Palík [-] (59. L. Klazar [-] ) , M. Kareš [-] (85. M. Jeřábek [-] ) -

Fotbal Žichlínek
R. Šilar [-] - P. Kočí [-] (46. M. Řehák [-] ) , M. Štarman [-] , A. Antes [-] (46. T. Heger [-] ) , L. Motl [-] , A. Dorazil [-] , J. Krejčiřík [-] , J. Ptáček [-] (80. J. Suchomel [-] ) , M. Černý [-] , L. Vaníček [-] , M. Pánik [-]

ŽK: 51. P. Palík , 54. P. Milkovič , 71. M. Kareš , 80. P. Felcman , 89. M. Kareš - 77. J. Ptáček , 86. M. Řehák .
Místo: Rybník - areál Srnov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šejna Jiří - SERBOUSEK Petr, DIBLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.