Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonné prodloužilo vítěznou sérii


Branky


0

Vítězná série Jablonného nyní čítá už pět zápasů a je možné, že bude dále pokračovat. Pojďme se podívat jak celý zápas s Poličkou probíhal a co zajímavého se v něm událo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas nabídl lepší hru domácích

Domácí byli v prvním poločase lepším týmem a dokázali to hned v 10.minutě. Po špatném odkopu jednoho z hostujících hráčů se k míči na kraji šestnáctky dostal Špaček a střelou, která byla lehce tečována poslal míč pod víko Slaného branky a poslal domácí do vedení 1:0. V 21.minutě se na levé straně dokázal uvolnit Kysilko a míč nacentroval na Dobeše, ten si míč krásně zpracoval a při nedůrazné hře domácích obránců se s míčem dokázal v šestnáctce Jablonného otočit a míč pohotově poslal do branky a bylo vyrovnáno. Ve 30.minutě se domácí dostali do velké šance, kdy jeden z jejich hráčů zakončoval akci z hranice malého vápna, brankář Slaný byl však pozorný a dobrým zákrokem střelu vytěsnil nad branku. Do poločasu měli převahu stále domácí, žádnou další šanci si ale nevytvořili a do kabin se šlo za smírného stavu 1:1.

Jablonné během čtyř minut rozhodlo

Druhý poločas pokračoval víceméně ve stejném duchu jako ten první, domácí měli stále územní převahu a dokázali ji využít v 56.minutě. To se domácí Václavek dostal k centru z levé strany a hostující Pavlík si míč ukázkově poslal do vlastní sítě, byl z toho tak „krásný“ vlastenec, gól však byl připsán centrujícímu Václavkovi. V 58.minutě hosté nezvládli vyvézt míč z vlastní poloviny a u postranní čáry o něj jeden z hráčů Poličky přišel. Domácí založili rychlý protiútok a míč nacentrovali do vápna hostů, tam se po skrumáži nejlépe zorientoval Prokopec a dokázal míč doklepnout do branky. Zvyšoval už na 3:1 a zdálo se být rozhodnuto. Ke konci zápasu však domácí polevili a pustili hosty do několika obrovských šancí. Z těch Polička ale nedokázala nic vytěžit a zápas se tak dohrál za stavu 3:1 a domácí slavili další výhru.



Ohlasy k zápasu



SK Polička B
SK Polička B - František Švec (hráč a trenér): Domácí byli lepším týmem, ale takový tým jako jsme my, který by jim všechny góly daroval na stříbrném podnose, tu asi dlouho neměli a ani mít nebudou. Všechny góly jsme jim darovali po našich hrubých chybách.



Sestavy


TJ Jablonné nad Orlicí
J. Šlahora [-] - J. Uher [-] (26. K. Vaníček [-] ) , M. Uher [-] (65. M. Kuvik [-] ) , J. Kyllar [-] , J. Štruml [-] - D. Prokopec [-] , O. Václavek [-] (81. T. Faltus [-] ) , M. Lička [-] , L. Krejsa [-] - J. Špaček [-] (8. J. Filip [-] ) , D. Beneš [-] -

SK Polička B
O. Slaný [-] - K. Punar [-] , P. Scheib [-] , J. Pavlík [-] , F. Švec [-] (14. M. Dobeš [-] ) - V. Netolický [-] (65. D. Ptáček [-] ) , M. Kysilko [-] , V. Klein [-] , P. Bureš [-] , J. Petr [-] - V. Král [-]

ŽK: 45. M. Kysilko , 66. V. Klein .
Hráči zápasu: J. Petr , V. Klein .
Místo: tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Vaněk Tomáš - ZERZÁN Miloš, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.