Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd sedmi góly deklasoval Řetovou


Branky


0

Řetová se momentálně nachází v obrovské herní krizi, která vyplynula i v poslední místo tabulky. V každém kole se čeká zlepšení jejich výkonu, které i když příjde, tak jej hráči Řetové nedokáží gólově vyjádřit a jinak tomu nebylo ani v tomto utkání. Podívejte se na to, jak celé proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté pěti brankami rozhodli utkání

První branka utkání přišla hned ve 3. minutě, kdy se po centru Lukáše Pechance do prázdné branky prosadil Chadima a poslal hostující tým do vedení. Další rána pro domácí tým přišla v minutě dvanácté, kdy se po Prokopově přihrávce ze strany dostal před prázdnou branku Chadima, který neměl potíže se zakončením a poslal hosty do vedení 2:0. Ve 24. minutě se k míči dostal hostující Lněnička a krásným sólem se přes střed hřiště dostal až před gólmana domácích, kterému udělal kličku a zakončil do prázdné branky. Ve 35. minutě se Chadima dostal do souboje s domácím brankářem, který nedokázal udržet míč a ten spadl přímo k Prokopovi, který ho uklidil do odkryté branky a zvýšil na 4:0. O minutu později hosté zvyšovali už na 5:0, kdy si Prokop všiml povyběhnutého brankáře domácích a přeloboval ho. Ve 40. minutě se do šance dostali domácí, když se v prostoru penalty ke střele dostal Roman Voleský, svou střelu však opřel do břevna, od kterého se míč odrazil mimo nebezpečný prostor. První poločas skončil jasným výsledkem pro hostující tým, 5:0.

Újezd si tři body pohlídal

V druhém poločase se nějakou dobu nic vážnějšího nedělo, až v 64. minutě přišlo snížení ze strany domácích, kdy se po Bohunkově křižné přihrávce pod sebe dokázal prosadit Turek, který poslal míč za bezmocného Škeříka. O čtyři minuty později si však hosté připsali další gól, který vstřelil Jan Pechanec. Domácímu gólmanovi Hůlkovi se po noze smekl míč a místo toho, aby ho přihrál někomu ze spoluhráčů, tak skončil na kopačkách právě Pechance, který ho dopravil za záda bezmocného Hůlky a zvýšil na 6:1. V 79. minutě přišla poslední branka utkání, kterou vstřelili opět hosté. Po přihrávce Beneše se ke střele z kraje vápna dostal Žďára, který gólmana Hůlku prostřelil (V oficiálním zápise je jako střelec uveden Fógl). Utkání skončilo za stavu 1:7 a hosté si tak z Řetové odvezli přesvědčivé vítězství a důležité tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Řetová
Jiří Stránský (asistent trenéra): Hráli jsme na těžkém mokrém terénu, se kterým se soupeř popasoval lépe než my. Opět jsme si nevybrali dobrý den na fotbal, dnes se nám nic nepodařilo. Soupeři se dařilo vše, na co sáhli a spadlo jim tam prakticky vše. Momentálně jsme spadli na samé dno a z něj se musíme dostat sami tím, že se ve všech ohledech zlepšíme a začneme sbírat body a hrát fotbal, na který se dá dívat.

TJ Horní Újezd
Ing. Zdeněk Bednář (trenér): V první půli jsme byli jasně lepší, v druhém poločase se domácí zlepšili a své šance si také dokázali vytvořit, ale nedokázali je proměnit.



Sestavy


TJ Sokol Řetová
P. Hůlka [-] - R. Voleský [-] , T. Hanuš [-] (62. J. Turek [-] ) , R. Müller [-] , T. Bohunek [-] , P. Flídr [-] , D. Volf [-] , A. Šimek [-] (74. J. Gloser [-] ) , L. Vencl [-] , M. Voleský [-] , L. Bače [-] (74. V. Šilar [-] )

TJ Horní Újezd
P. Škeřík [-] - J. Faltys [-] , J. Fógl [-] , L. Hájek [-] (30. J. Beneš [-] ) - R. Prokop [-] , L. Pechanec [-] , J. Pechanec [-] , V. Lněnička [-] (63. B. Šplíchal [-] ) , P. Prokop [-] - T. Chadima [-] (46. J. Kmošek [-] ) , M. Kusý [-] (68. V. Žďára [-] ) -

ŽK: 56. R. Voleský - 16. L. Hájek .
Hráči zápasu: P. Prokop , T. Chadima .
Místo: tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Felkl Petr - ZAVŘEL Aleš, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.