2:3p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Máteřov v Cholticích urval dva body


Branky


0

Poměrně vyrovnaný zápas jsme mohli sledovat na hřišti v Cholticích. Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů, kde v první půli dominovali domácí a v té druhé spíše hosté, kteří dokázali vyrovnat. Zápas se musel po remíze 2:2 rozhodovat až v penaltovém rozstřelu. Pojďme se podívat co zajímavé se v Cholticích stalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybudovali slušné vedení

První poločas probíhal spíše v režii domácích Choltic, žádné velké šance však ze začátku zápasu nepřicházeli. Až v 17.minutě se urodil první gól zápasu, kdy nepovedený centr Augustina zapadl za překvapeného Doležala a domácí šli do vedení. O dalších sedmnáct minut později se domácí dostali do dvoubrankového vedení. Po ztrátě míče Máteřova na středu hřiště se po rychlé kombinaci dostal ke střele z kraje vápna Jeřábek. Ten svou střelu neomylně poslal na zadní tyč Doležalovi branky. Po zbytek první půle převládala převaha domácích, ti si však žádnou další šanci vypracovat nedokázali a do kabin odcházeli s vedením 2:0.

Máteřov dokázal vyrovnat a mohl i rozhodnout

Po důrazné promluvě v kabině nastoupili hosté do druhé půle se zcela jiným nasazením než do půle první. Ze začátku druhé půle se do šancí dostali Křížek s Fenykem, ale ani jeden z nich své šance nedokázali proměnit. Až v 74.minutě dokázal Křížek proniknout do domácí šestnáctky a svojí centrovanou přihrávkou pod sebe našel hlavu Fenyka, který míč posílal do v podstatě prázdné branky a snížil na 2:1. O pět minut později se do další šance hostů dostal Hlaváček a byl z toho druhý gól Máteřova. Po brejku poslal Meduna míč na Hlaváčka, který dokázal ustát souboj s jedním z obránců domácích a střelou k tyči překonal Zářeckého a vyrovnal na 2:2. O dvě minuty po srovnávací brance mohli hosté rozhodnout a strhnout zápas na svou stranu, to se jim však nepovedlo. Po krásné akci se míč dostal od Zezuly k Medunovi, který z prostoru penalty nedokázal poslat míč mezi tři tyče a branku domácích ze skvělé pozice přestřelil. Druhý poločas se poté dohrál a šlo se na penaltový rozstřel.



Ohlasy k zápasu



SK Starý Mateřov
Radek Klíma (hráč a trenér): Velká škoda, že jsme začali hrát až od sedmdesáté minuty, kdyby jsme začali dříve, tak jsme si mohli odvézt všechny body. Nakonec můžeme být rádi za dva.



Sestavy


TJ Slavoj Choltice
R. Zářecký [-] - J. Kohoutek [-] , A. Viselka [-] (82. P. Kratochvíl [-] ) , J. Hlaváček [-] , J. Kohoutek [-] - O. Augustin [-] (60. T. Blažek [-] ) , J. Jeřábek [-] , M. Hudec [-] , L. Mach [-] - J. Adam [-] , T. Urbanec [-] (72. R. Chudomel [-] ) -

SK Starý Mateřov
O. Doležal [-] (89. O. Skalický [-] ) - J. Hlaváček [-] , Z. Žďára [-] (67. M. Meduna [-] ) , J. Zezula [-] , T. Holek [-] , R. Klíma [-] , T. Fenyk [-] , E. Mynka [-] , J. Moder [-] (80. D. Holek [-] ) , R. Suchánek [-] , J. Křížek [-]

ŽK: 76. T. Blažek - 26. Z. Žďára , 51. J. Moder , 81. J. Zezula , 89. R. Suchánek .
Hráči zápasu: E. Mynka , J. Křížek .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Suchomel Karel - UJEC Jiří, SCHMEISER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.