0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice z Chroustovic vezou tři body


Branky


0

Sezemice zavítaly na hříště posledních Chroustovic. Dalo by se čekat, že se domácí budou chtít odlepit od dna tabulky a předvedou slušný výkon. Podívejte se na to, jak celé utkání probíhalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas nic nepřinesl

První poločas probíhal spíše ve stylu takové okopávané, kdy se oba soupeři spíše seznamovali, než aby tvořili. V 8. minutě dokázal Sezemický Papšík prokličkovat mezi domácími obránci a dostal se až do zakončení, které nebylo vůbec dobré. Ve 14. minutě se ke střele dostal Knaute, který se dokázal prosadit středem hřiště, bohužel pro Sezemice vystřelil špatně a branku domácích minul. První půle nám nenabídla mnoho situací, o kterých by se dalo zmínit. Poločasové skóre tak zůstalo zcela netknuté a do kabin se odcházelo za smírného stavu 0:0.

Sezemice si zajistily tři body

V 50. minutě přišel první gól hostů, který vstřelil Knaute. Ten se po nedorozumění domácích stoperů dostal k míči a se zakončením tváří v tvář gólmanovi problém neměl. O dvanáct minut později se prosadil hostující Jiří Kašpar, který z rohu malého vápna poslal míč do šibenice domácí branky a Sezemice vedly už 2:0. V 70. minutě se domácí dostali ke střele zpoza vápna, kterou vynikajícím zákrokem zlikvidoval Báča. Domácí hráči se ve druhém poločase po inkasovaných gólech začali hádat a jejich hra se vůbec nelepšila. Utkání skončilo výsledkem 2:0 pro Sezemice.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Sezemice
Petr Málek (trenér): Tři body z hřiště soupeře mají cenu zlata. Je jedno, zda jsou z hřiště posledního nebo prvního celku. Naše soutěž je neuvěřitelně vyrovnaná a jsme rádi za každý bod.



Sestavy


SK Chroustovice
P. Tuček [-] - M. Dostál [-] , P. Derka [-] , Z. Krejbich [-] , O. Demeter [-] , L. Komárek [-] , T. Daněk [-] , T. Hermann [-] (70. A. Mazánek [-] ) , P. Horčička [-] , J. Dvořák [-] , T. Štěch [-] (77. J. Koreček [-] )

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - L. Borovec [-] , A. Blažek [-] , T. Kašpar [-] - J. Papšík [-] (88. M. Veselý [-] ) , V. Langr [-] , Z. Lába [-] , L. Knaute [-] - T. Večerník [-] (65. V. Černohorský [-] ) , J. Kašpar [-] - R. Skutil [-]

ŽK: 30. Z. Krejbich - 17. T. Večerník .
Hráči zápasu: L. Báča , T. Kašpar .
Místo: tráva. Počet diváků: 76. Rozhodčí: Jelínek Jiří - LUKES Zdeněk, LANGR Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.