Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nasavrky sedmi góly zničily Hlinsko


Branky


0

Dva týmy, které měli sehrát vyrovnanější utkání než tomu ve skutečnosti bylo. Podívejte se na průběh celého utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o celém utkání

První gól utkání přišel hned v 6. minutě a vstřelili ho hosté. Po nepovedeném centru Vamberského ze 40ti metrů míč skončil až za zády vyběhnutého Drášila, který s „lobem“ nemohl nic udělat. Ve 12. minutě domácí srovnali, když se po centru Dostálka dokázal z malého vápna prosadit Soudek. Ve 32. minutě přišel druhý gól domácích, který obstaral Filip Dostál. Po vypíchnutí míče na polovině hřiště Jakub Dostál přihrával právě Filipovi, který celou situaci zakončil z kraje malého vápna a poslal domácí do vedení 2:1. V podstatě hned po rozehře se domácí dostali k míči a z protiútoku se ke střele zevnitř šestnáctky dokázal protlačit Jakub Dostál, který zvyšoval na 3:1. Ve 41. minutě se opět prosadil Jakub Dostál, tentokrát po centru Dostálka z pravé strany, který pohotově doklepl do branky Jindřichovského a zvýšil tak na 4:1. Ve 44. minutě Jakub Dostál na polovině hřiště vypíchl míč jednomu z hostujících hráčů a po samostatném úniku a skvělému obstřelení brankáře Jindřichovského završil svůj hat-trick, který zvládl nasázet během neuvěřitelných dvanácti minut. V poslední minutě prvního poločasu přišla ještě jedna branka domácích, kterou po rychlém protiútoku a střele z malého vápna vstřelil Soudek a těsně před poločasovým hvizdem tak zvyšoval na 6:1. První půle tedy skončila za stavu 6:1 pro domácí a o utkání se zdálo být rozhodnuto.

Domácí si výhru pojistili dalším gólem

Druhý poločas byl o poznání poklidnější než ten první a hrál se fotbal od vápna k vápnu, který nám nenabídl moc šancí. Za nejlepšího hráče hostů se dá považovat Popelka, který jasně ukázal své zkušenosti a to, co umí. V 82. minutě se domácí Dostálek dostal do úniku a ještě stačil přihrát Soudkovi, který střelou do prázdné branky zvýšil na 7:1 a zároveň završil svůj hat-trick. V 87. minutě hosté rozehrávali nebezpečný přímý volný kop z kraje šestnáctky, který si na starost vzal právě Popelka a jen o kousíček minul Drášilovu branku. V 88. minutě se do další šance hostů dostal opět Popelka, který však z kraje šestnáctky trefil střed Drášilovi branky, který si se střelou poradit dokázal a zlikvidoval ji. To bylo z utkání vše a domácí si z něj odnesli vysokou výhru a skvělé tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


FC Nasavrky
Miroslav Novák (vedoucí týmu): Získali jsme povinné tři body, ale i přes jednoznačný výsledek utkání to rozhodně dnes snadné nebylo.




Sestavy


FC Nasavrky
T. Drášil [-] - O. Boháč [-] (41. T. Dostálek [-] ) , M. Dostálek [-] , R. Michek [-] , D. Hnízdo [-] - M. Plíšek [-] (65. R. Pešek [-] ) , P. Soudek [-] , F. Dostál [-] , T. Michek [-] , J. Dostál [-] (70. M. Krejčí [-] ) - O. Čechlovský [-] (46. L. Novák [-] ) -

FC Hlinsko B
P. Jindřichovský [-] - P. Veselský [-] , M. Slavík [-] , J. Chmelík [-] (27. M. Nevole [-] ) , D. Picek [-] , P. Popelka [-] , J. Novák [-] , M. Pelikán [-] , O. Vamberský [-] (46. P. Vymetal [-] ) , D. Pavliš [-] , L. Hrubý [-]

Hráči zápasu: P. Soudek , J. Dostál .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kolbaba Pavel - OBAJDIN Jan, ČAPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.