3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudimské céčko jednoznačně vyhrálo doma s Pomezím


Branky


0

Chrudimi se podařilo letos poprvé naplno bodovat. Třemi brankami rozdrtili Pomezí, brankáři Kudláčkovi se navíc podařilo vychytat čisté konto. Oba týmy mají po 5 odehraných zápasech shodně 5 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly přinesly jistotu na kopačky chrudimských juniorů

Do zápasu lépe vstoupili hosté. Dlouhými nákopy dostávali domácí pod tlak. Byli lepší v osobních soubojích a byli více vidět. Mírnou převahu se jim však nepodařilo zužitkovat, chrudimští totiž dobře bránili.

Již v 17. minutě muselo Pomezí střídat.  Ehrenberger nemohl v zápase pokračovat a musel jej nahradit Pořízka.

 

Přesně po půl hodině hry chyboval brankář Pomezí Pravoslav Křemeňák v rozehrávce, míč mu sebral chrudimský Havránek, přihrál Adamu Zavřelovi, který střílel do opuštěné brány a s jistotou otevřel skóre. To Chrudimi dodalo jistoty. O devět minut později se dostal do brejku Martin Havránek a s přehledem přidal druhou branku týmu z města orlice.

Střídající Netušil pečetil na 3:0

Na začátku druhé půle se snažili dobýt domácí defensivu opět dlouhými nákopy a opět neúspěšně. V třiaosmdesáté minutě byl v pokutovém území sražen chrudimský náhradník Marek Netušil a hlavní rozhodčí zápasu Jelínek odpískal pro domácí penaltu. Té se ujal Milan Svoboda, ovšem neúspěšně.

Tři minuty před koncem byl Netušil sám před Křemeňákem, ten proti němu vyběhl a v souboji útočník-brankář byl lepší Netušil a korigoval stav zápasu na konečných 3:0.

 

Chrudim tak poprvé naplno bodovala a bodově se v tabulce dotáhla právě na svého dnešního soupeře z Pomezí. Brankář domácích Lukáš Kudláček navíc vychytal čisté konto.



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim C
Martin Škrha (vedoucí Chrudim): Konečně se nám podařilo přetavit tlak v první výhru. První poločas jsme byli lepším týmem a vedli o dva góly. Ve druhém poločase jsme neproměnili penaltu, ale přesto jsme Netušilem zvýšili na 3:0. Hráči předvedli dobrý výkon a výsledek se dostavil. Musíme dál pokračovat v nastoleném trendu a posun v tabulce směrem vzhůru na sebe nenechá dlouho čekat.




Sestavy


MFK Chrudim C
L. Kudláček [-] - P. Pejcha [-] , M. Svoboda [-] , A. Zavřel [-] , J. Stránský [-] , P. Tlapák [-] (78. R. Zjevík [-] ) , J. Andrle [-] (65. M. Netušil [-] ) , F. Holeček [-] , L. Pilař [-] (71. R. Meduna [-] ) , D. Zelinka [-] , M. Havránek [-] (75. F. Holík [-] )

TJ Sokol Pomezí
P. Křemenák [-] - M. Kotouček [-] , M. Mička [-] , P. Čejka [-] , L. Sláma [-] , O. Veselý [-] - L. Roušar [-] , M. Nespěšný [-] , J. Jožák [-] , J. Nespěšný [-] - V. Ehrenberger [-] (17. P. Pořízka [-] )

ŽK: 23. M. Havránek , 74. M. Svoboda - 37. J. Nespěšný , 61. M. Mička .
Hráči zápasu: L. Kudláček - M. Nespěšný .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jelínek Jiří - PAPÁČEK Libor, JANSA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.