1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby zvítězilo Vysoké Mýto


Branky


0

Rezerva Vysokého Mýta rozhodla o vítězi derby prakticky po poločase. Na vítězství se dvěma brankami podílel Tomáš Sedlák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Od prvních minut byl rozdíl v tabulce velmi znát. A to jak převahou, tak i brankově. Již v první minutě se po krásné kombinaci hostí prosadil Tomáš Sedlák tvrdou ranou na zadní tyč. Domácí extrémně rychlé vedení postupně mírně ukolébalo a Zámrsk párkrát zahrozil. Naštěstí pro Vysoké Mýto se do vážnějších šancí domácí nedostali. Domácí hráli velmi nedisciplinovaně, dostali hodně žlutých karet, a dokonce musel rozhodčí odpískat dvě penalty ve prospěch vysokomýtských. První se jim ještě nepodařilo proměnit, ale když měli hosté již druhou možnost pokutového kopu, tak byl Martin Dvořák už přesný. Hned po rozehře přihrál Michal Krátký Tomášovi Sedlákovi a ten svou druhou brankou v zápase zvýšil na propastných 3:0.

Druhý poločas změnu nepřinesl

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu a všem přítomným bylo jasné, že utkání se bude s největší pravděpodobností pouze dohrávat. Domácí zaznamenali čestný úspěch. Po nevydařeném centru Martina Jiránského míč záhadně doputoval až do brány, ve které po celý zápas neměl Martin Hladík moc práce. To Zámrsk probudilo a v posledních deseti minutách hry se snažili s utkáním ještě něco udělat. Vše ale definitivně utnul v 88. minutě David Chadima, který po kombinaci s Miroslavem Podmajerským pečetil na konečných 4:1 pro rezervu Vysokého Mýta.



Sestavy


SK Zámrsk
T. Lorenc [-] - M. Bálek [-] , T. Houžvička [-] , A. Csernyanszký [-] (55. L. Bajzík [-] ) , P. Matoušek [-] , P. Kajsrlík [-] (80. D. Zahradník [-] ) , M. Novotný [-] (80. M. Mudrich [-] ) , M. Jiráský [-] , R. Mudrich [-] , R. Matoušek [-] , J. Bureš [-] (46. T. Klofanda [-] )

SK Vysoké Mýto B
O. Hladík [-] - V. Valášek [-] , D. Fišer [-] , J. Vostrčil [-] , M. Žák [-] (52. M. Krýda [-] ) - M. Chadima [-] (66. D. Chadima [-] ) , M. Podmajerský [-] - L. Benda [-] , T. Sedlák [-] (72. P. Koblížek [-] ) , M. Krátký [-] , M. Dvořák [-] (55. A. Svoboda [-] )

Hráči zápasu: M. Jiráský - T. Sedlák .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bednář Jaroslav - HORNÍČEK Evžen, MARIÁNUS Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.