R. Ráb 14. (p.)
R. Ráb 61.
A. Sloupenský 65.
R. Ráb 76.
4:2
(1:1)
39. R. Klouda
67. M. Šebrle (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráb druhým hattrickem v řadě poslal Ústí na třetí místo tabulky


Branky


14. R. Ráb (p.) , 61. R. Ráb , 65. A. Sloupenský , 76. R. Ráb - 39. R. Klouda , 67. M. Šebrle (vl.)
0

První poločas drželo Staré Hradiště s Ústím ještě krok. Po výměně stran nastoupil na hřiště úplně jiný tým. Richard Ráb nasázel další hattrick a dotáhl se v tabulce střelců na Brože. Nebýt vlastní branky domácích skončil by zápas debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil smírně

Béčko Ústí nad Orlicí přivítalo v posledním kole podzimu doma Sokol Staré Hradiště a od úvodních minut získali domácí výraznou územní převahu, přesto se ale dlouho nemohli dostat k zakončení. Až v 15. minutě pronikl do vápna Strnad, obránce Starého Hradiště zahrál rukou a rozhodčí nemohl jinak než odpískat pokutový kop. Toho se ujal autor hattricku z minulého kola Richard Ráb a spolehlivě přidal svou další branku.

 

Rychlý gól domácí uvedl do stavu polevení a Staré Hradiště se dostalo do hry. Ve 24. minutě poprvé zahrozili, když centr Shejbala doplachtil na zadní tyč. Domácí na to reagovali v podobě střely Rába, kterou musel likvidovat Bílek. Stejná situace se opakovala ve 40. minutě se stejným výsledkem. Za minuty obrana Ústí podcenila dlouhý míč mířící ke Kloudovi, který obloučkem přehodil vybíhavšího Truhláře. Těsně před koncem poločasu mohl otočit Shejbal, ale z deseti metrů přestřelil. 

Ráb zkompletoval další hattrick

Ústečtí fotbalisté nastoupili do druhého poločasu jako vyměnění.  Od začátku pokračování zápasu soupeře zatlačili na jeho polovině. V 59. minutě centroval Langer na Strnada, jehož hlavičku dokázal Bílek jen tak tak zlikvidovat. O tři minuty později vyslal poslední zmíněný do úniku Rába, který poslal Jiskru do vedení. Za šest minut byl rozdíl už o dva góly. Adam Sloupenský si zpracoval ve vápně centr a stříle přesně. O dvě minuty později se domácím taky podařila jedna minela. Obránce Šeberle chtěl posunout na brankáře Truhláře, ale ke své smůle nasměřoval míč do vlastní branky.

 

Staré Hradiště nemělo už moc sil k obratu, ba naopak ústečtí je dostali pod tlak. Veškeré jejich naděje na zvrat zápasu uťal Ráb, který si dobře naběhl a střelou ze 16 metrů dokončil druhý hattrick v řadě! Vyhoupl se tak do čela tabulky střelců. V závěru mohli ještě skóre navýšit Kopecký a Heger, ale stav se již neměnil.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
Jan Skácel: Toto vítězství znamená, že nováček soutěže přezimuje na třetím místě o skóre horší než Dolní Újezd. Zato patří všem hráčům i realizačnímu týmu velká poklona a poděkování.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
J. Truhlář [-] - J. Kaláb [-] , M. Falta [-] , P. Grunta [-] (46. V. Heger [-] ) , L. Bárta [-] - M. Šebrle [-] , J. Repa [-] (46. M. Kopecký [-] ) , P. Langer [-] (88. V. Pirkl [-] ) , J. Strnad [-] - A. Sloupenský [-] (78. M. Fikejz [-] ) , R. Ráb [-] (84. J. Novák [-] )

TJ Sokol Staré Hradiště
J. Bílek [-] - T. Lipavský [-] , P. Němec [-] , J. Pitterle [-] , P. Hýsek [-] - J. Šlégr [-] - R. Klouda [-] , P. Shejbal [-] - V. Oulický [-] (66. J. Smutný [-] ) , R. Šmíd [-] (84. J. Louvar [-] ) , M. Suchánek [-]

ŽK: 38. A. Sloupenský - 57. R. Šmíd , 69. J. Šlégr .
Hráči zápasu: R. Ráb - J. Bílek .
Místo: UMT. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Krajčí Radek - KUNC František, DEPEŠ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.