2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Načešice potřetí v řadě doma vyhráli, na závěr podzimu porazili Zámrsk


Branky


0

Přestože Načešice po poločase vedli, tak celou první půli byl lepším týmem jejich soupeř ze Zámrsku. Po přestávce přišel na hřiště Levinský a svým rychlým gólem své spoluhráčel nabudil k lepšímu hernímu projevu. S hrdiny to dopadá špatně. V závěru zápasu byl bohužel spasitel Načešic odvezen do nemocnice pro zranění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápící se domácí poslal do vedení z přímého kopu Chmelík

V zápase týmů, které se v půlce soutěže trápí v sestupových vodách, přijel do Načešic celek Zámrsku. Domácí začali velmi vlažně a tak úvodních 15 minut zápasu měl více ze hry Zámrsk. V 16. minutě byl ale faulován Michal Svoboda a rozhodčí odpískal volný přímý kop ve prospěch Mezilesí. Jeho rozehrání se ujal Martin Chmelík a jeho parádní střela skončila v bráně.

 

Ani gól domácí neprobudil a Načešice stále herně trápily. Zámrsk byl sice více na míči, ale v koncovce se jim vůbec nedařilo, a tak se toho do poločasu už moc zajímavého nestalo.

Levinský přišel na hřiště, vstřelil gól a nakonec se zraněním byl odvezen do nemocnice

Domácí na malou herní aktivitu reagovali výměnou Břízy za Dominika Levinského. Jak dobrý tah trenéra Kučery to byl, se ukázalo po pár minutých hry, kdy Levinský po pár chvílích trávených na hřišti poslal Mezilesí do dvoubrankového náskoku. Celkově se jejich herní projev zlepšil a tak situace na hřišti konečně začala odpovídat skóre zápasu.

 

 Domácí dobře bránili, a tak Zámrsk zahrozil jen párkrát z brejků. Ty ale skončily u domácí obrany, případně u brankáře Nováka. Utkání skončilo špatně pro spasitele Načešic Levinského, který se v poslední minutě zranil a musel být odvezen do nemocnice. Načešice tak prodloužili domácí neporazitelnost na tři zápasy v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Mezilesí Načešice
Rostislav Kučera (trenér): Dnes to bohužel nebyl fotbal moc k dívání. Nedařila se nám kombinace, jako kdyby měli kluci svázané ruce příliš velkou odpovědností z důležitosti utkání. Naštěstí se nám podařilo v podstatě urvat tři body. Chtěli jsme být po podzimu na minimálně 15 bodech,nakonec jich máme 13,ale určitě druhá část podzimu ukázala, že mužstvo svoji kvalitu má.




Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
J. Novák [-] - M. Chmelík [-] , M. Dobrovolný [-] , F. Bříza [-] (46. D. Levínský [-] ) , A. Jirásek [-] , J. Petřík [-] - R. Novák [-] (83. P. Marek [-] ) , D. Svoboda [-] - M. Svoboda [-] , R. Jošt [-] , F. Jirásek [-] (87. R. Chmelík [-] )

SK Zámrsk
T. Lorenc [-] - J. Peška [-] , M. Bálek [-] , T. Houžvička [-] , M. Mudrich [-] (35. A. Csernyanszký [-] ) , P. Matoušek [-] , M. Novotný [-] (71. D. Zahradník [-] ) , M. Jiráský [-] , R. Mudrich [-] , R. Matoušek [-] , J. Bureš [-] (74. L. Bajzík [-] )

ŽK: 39. D. Svoboda , 45. M. Chmelík , 66. J. Novák - 22. M. Bálek , 56. M. Jiráský , 80. R. Mudrich .
Hráči zápasu: D. Levínský - P. Matoušek .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - ČAPEK Jan, ČECH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.