Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 11:00

4.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno doplatilo na individuální chyby


Branky


0

Úvodní zápas čtvrtého kola nám nabídl zápas s domácím celkem F.C. Dynamo Holany a hostujícím celkem z Jablonce nad Nisou, tedy týmem Jiskra Mšeno B. Domácí nakonec utkání zvládli s přehledem, i když od počátku utkání to na výhru domácích nevypadalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start Mšena

hosté začali zápas velmi aktivně a do lukrativní příležitosti se dostali již ve 2. minutě, kdy střela zblízka od Pokorného vytěsnil domácí brankář. Do další šance se dostal Pokorný po krásné akci Mšena, brankář proti němu vyběhl a fauloval útočícího hráče, za tento počin vyfasoval od rozhodčího žlutou kartu a hosté pokutový kop, který s trochou štěstí proměnil Pokorný. I po vstřelené brance bylo Mšeno týmem, který určoval tempo hry. Ve 21. minutě po krásném centru zprava od Janovského zakončoval opět Pokorný a prostřelil brankáře. Po vstřelené druhé brance se domácí vzchopili a hosté ukázali svojí nezkušenost, když po individuálních chybách, když se nejdříve ve vápně z úhlu prosadil střelou na zadní tyč Bečvařík, poté po nedomluvě obránců ve vápně padl druhý gól a podobně lacinou branku obdrželi hostí hned vzápětí a dokonal se tak Holanský obrat. Do poločasu se již hosté na nic nezmohli a domácí jim nasázeli další dvě branky, prosadil se Serdel a Šanda.

Holany si výsledek ohlídaly

Do druhého poločasu opět vstoupilo lépe Mšeno a v 56. minutě vstřelil Veselouš opravdu kuriózní branku, když ho vykopávající domácí brankář trefil svým výkopem do zad a od něj se míč odrazil do branky. Domácí hrozili hlavně z protiútoků a ze standartních situací. Výsledek pro domácí ještě navyšoval Sýkora a svůj hattrick v 76. minutě dokonal Serdel. Utkání sledovalo 80 diváků.



Ohlasy k zápasu



Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér Mšeno B): Opět jsme nepředvedli vůbec špatný výkon,ačkoli to tak dle výsledku nevypadá.Rozhodla desetiminutovka na konci prvního poločasu,kdy jsme po individuálních chybách inkasovali čtyři góly.Do té doby jsme domácí přehrávali a to samé i první polovinu druhé půle.Máme velmi mladé mužstvo,které sbírá zkušenosti za pochodu a citelně nám scházel v minulém kole vyloučený Frey i zkušený hráč ve středu pole,který by mladé usměrnil a zklidnil.Až se toto podaří vyřešit,začneme i vyhrávat.



Sestavy


Dynamo FC Holany
R. Pavlíček [-] - J. Koleňák [-] , O. Kočí [-] , P. Nedbal [-] , L. Mikysa [-] - V. Mašek [-] (81. L. Koleňák [-] ) , V. Serdel [-] , R. Torba [-] , P. Šanda [-] , P. Sýkora [-] - J. Bečvařík [-]

Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - M. Škvor [-] , D. Štětkář [-] , L. Matoušek [-] , D. Živěla [-] - P. Janovský [-] , D. Nguyen [-] (73. J. Konvalinka [-] ) , T. Hartman [-] , M. Filip [-] - O. Pokorný [-] , T. Veselouš [-] (73. M. Šourek [-] ) -

Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Maruška Radek - MAŘATKA Karel, RYMPLER Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.