4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodlné vítězství Jenišovic


Branky


5. T. Janíček (vl.) , 43. L. Bernard , 82. M. Randák , 89. M. Randák
0

V 8. kole se Jenišovice utkaly s Osečnou, domácí byli v tomto duelu za favority, což se taky potvrdilo a Jenišovice s přehledem zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro domácí

Utkání začali aktivněji domácí a již v 5. minutě se mohli radovat z branky, kterou si nešťastně srazil do branky hostující Janíček. Hra ihned dostala náboj a divák viděl spoustu ofenzivních akcí. Ve 32. minutě fauloval Vích a byla mu udělena žlutá karta, zároveň byla žlutá karta udělena ještě domácímu kapitánovi Bernardovi a hostujícímu Kyselovi. Ovšem zanedlouho, tedy ve 39. minutě padl druhý přečin Vícha a musel tak předčasně do sprch, ovšem domácí se s tímto problémem vypořádali více než dobře a o pár minut později se hostům znovu rozvlnila síť po brance Bernarda. První poločas skončil stavem 2:0.

Osečná bezmocná i proti deseti

Domácí měli na druhý poločas jasně stanovenou taktiku, kontrolovat hru a soupeři příliš nepůjčovat míč, naopak hosté potřebovali dát kontaktní branku, aby Jenišovice znejistěly a hosté tak mohli nastartovat zvrat utkání, k ničemu takovému ale nedošlo a domácí s poklidem kontrolovali hru. Další branka padla v 82. minutě, kdy pro domácí spečetil vítězství mladý Matěj Randák, v 89. minutě ještě na konečných 4:0 zvyšoval Marek Randák a domácí tak můžou oslavit znamenitou výhru.



Ohlasy k zápasu


FC Jenišovice
Tomáš Hlavatý (hráč Jenišovice): Odehráli jsme skvělé utkání, důležité byly rychlé branky, škoda té červené karty, ale zvládli jsme to.




Sestavy


FC Jenišovice
M. Cejnar [-] - M. Vavřich [-] , M. Bangha [-] , M. Randák [-] , V. Vích [-] , M. Randák [-] , L. Bernard [-] , P. Pekař [-] , D. Svoboda [-] (84. P. Kočí [-] ) , M. Bubák [-] , T. Rác [-]

SK Osečná
M. Lehký [-] - P. Kysela [-] (81. J. Conway [-] ) , J. Starý [-] , V. Jarý [-] (74. J. Třešňák [-] ) , V. Novotný [-] , F. Pittner [-] , V. Pokorný [-] , L. Rybář [-] , J. Krásný [-] , J. Hybner [-] , T. Janíček [-] (54. J. Bílý [-] )

ŽK: 32. V. Vích , 33. L. Bernard - 34. P. Kysela . ČK: 39. V. Vích .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Prinz Zbyněk - DRAHOŠ Denis, ZIKMUND Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.