1:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozstání veze výhru z Doks


Branky


0

Ve 13. kole západní I. B třídy hostily Doksy B celek z Rozstání. Hosté dokázali v tomto duelu zvítězit a posunout se tabulkou výš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

První poločas připomínal spíše boj o území a hrálo se především mezi vápny. Míč měli na kopačkách více domácí fotbalisté, ale ne a ne se dostat do povedeného zakončení. 

Vyvedený start hostů

Hosté vstoupili do druhého dějství opravdu skvěle a už v 55. minutě otevíral skóre hostující kapitán Passian. O deset minut později se trefil další hostující hráč, tentokrát šlo o tradičního střelce Matěje Pavlů a pro hosty se zápas vyvíjel více než dobře. Poté domácí hráči předváděli snahu o zdramatizování utkání, to také přišlo v 76. minutě, když se trefil Beránek. Hosté ale další pro ně negativní změnu nedopustili a do otevřené obrany domácích vstřelili další a rozhodující branku na 1:3. V 86. minutě ještě Pavlů poupravil skóre ve prospěch Rozstání a dokonal svůj hattrick. Rozhodčí Milan Pavlů ukončil zápas za stavu 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Doksy B
Daniel Vácha (hráč): Bohužel jsme dnes nedokázali podat takový výkon, který by nám zajistil vítězství. První poločas bych řekl, že byl docela povedený, ale druhý byl úplně opačný.




Sestavy


TJ Doksy B
J. Prskavec [-] - M. Vidner [-] , P. Jantač [-] , J. Vítek [-] - J. Doubrava [-] - L. Balík [-] , J. Beránek [-] - D. Brda [-] (65. M. Hořčík [-] ) , S. Miler [-] , M. Jakša [-] (75. L. Vácha [-] ) , O. Vacek [-] (82. M. Semecký [-] )

TJ Sokol Rozstání
D. Kotlár [-] - J. Čihula [-] , M. Jíra [-] , J. Tomáš [-] - R. Passian [-] , J. Pošva [-] (88. M. Jeslínek [-] ) , O. Drbohlav [-] - J. Hrubeš [-] - V. Ulrich [-] (76. V. Bulíř [-] ) , M. Pavlů [-] , J. Tvrzník [-] (65. L. Hajský [-] )

ŽK: 65. O. Vacek .
Místo: Tráva St. Splavy. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Pavlů Milan - JIRÁK Jiří, GERMAN Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.