4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 11:00

13.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holany s přehledem zvítězily


Branky


0

V předposledním kole hostily druhé Holany poslední celek tabulky, jímž jsou Zákupy. Před začátkem byla predikována výhra domácích, tu Holany dokázaly potvrdit a zvítězily v poměru 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná převaha domácích

Od začátku zápasu bylo zřejmé, kdo je pánem na hřišti a do svého soupeře se domácí pustili hodně z ostra. Hned v páté minutě uvolnil Bečvařík Koutného, který přehodil hostujícího brankáře a svou premiérovou trefou poslal Holany do vedení na 1:0. Chvilku poté si oba hráči role vyměnili, Koutný hezky unikl a předložil míč ideálně Bečvaříkovi, ale ten míč ve vyložené šanci minul. Ve dvacáté minutě jsme předvedli další pěknou akci po ose Souček, Nedbal a fotbalovou parádu zakončil střelou z voleje Serdel, 2:0. I po druhé brance drželi míč častěji na svých kopačkách domácí a udávali tempo hry, ale třetí branka přišla až ve 43. minutě, když Šanda uvolnil Koutného a ten nadvakrát zvyšoval už na 3:0.

Polevení domácích

Do druhého poločasu chtěli domácí vstoupit stejně jako do prvního, soupeři nasázet ještě pár branek a neinkasovat. To se jim moc nepovedlo a jejich výkon šel rapidně dolů. Na hřišti bylo vidět mnoho nepřesností a to jak od domácích, tak i od hostujících fotbalistů. V 82. minutě ještě zvýšil vedení domácích Serdel, který přesně zakončil po přihrávce Koutného. Rozhodčí Jirák ukončil utkání se stavem 4:0.



Ohlasy k zápasu


Dynamo FC Holany
Jiří Barvíř (trenér): První poločas ještě snesl přísnější měřítko, předváděli jsme kombinační fotbal, míč chodil z nohy na nohu a byli jsme nebezpeční, ale ve druhém poločase jsme selhali na celé čáře což mě hodně mrzí.




Sestavy


Dynamo FC Holany
R. Pavlíček [-] - O. Kočí [-] , J. Koleňák [-] , P. Nedbal [-] (74. J. Kraus [-] ) , L. Mikysa [-] - J. Souček [-] (80. L. Lassig [-] ) , V. Serdel [-] , R. Torba [-] (67. V. Mašek [-] ) , P. Šanda [-] - J. Koutný [-] , J. Bečvařík [-] -

TJ Zákupy
V. Kopřiva [-] - C. Samek [-] (60. R. Šefčík [-] ) , T. Březina [-] , M. Jakeš [-] , V. Vydra [-] , M. Jerson [-] , P. Pohorský [-] , M. Štefan [-] (73. M. Kasinec [-] ) , P. Dostál [-] , V. Synek [-] , P. Dufek [-] (69. Z. Habel [-] )

ŽK: 73. J. Souček - 22. M. Štefan , 44. P. Pohorský , 84. R. Šefčík .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jirák Jiří - PAVLŮ Milan, GERMAN Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.