3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovice vítězství v Komořanech doma potvrdily.


Branky


0

Opatovické mužstvo po vítězství v Komořanech čekaly v závěrečném zápase podzimu  Bohdalice "B", poslední mužstvo tabulky. Po nepřesvědčivém začátku se domácí mužstvo rozehrálo a dosáhlo povinného vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo se poměrně dlouho rozehrávalo a v polovině prvního poločasu dosáhl Zdeněk Švéda vedoucí branky. Po další čtvrthodině hry Matěj Novotný zvýšil na dva nula a zdálo se být o výsledku rozhodnuto. Jenže po chvíli snížil hostující Bohuslav Mašlík na rozdíl jedinné branky a obě mužstva měla dál o co hrát. Tím spíš, že hosté podávali jeden ze svých nejlepších výkonů a rozhodně nedávali domácím nic zadarmo.

Bohužel pro hosty musel jeden z jejich nejlepších hráčů Bohuslav Mašlík vystřídat, ale i přesto byla hra i ve druhém poločase docela vyrovnaná. O výsledku definitivně rozhodla až branka Jaromíra Steinera deset minut před koncem zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek: Dnes jsme se dlouho rozehrávali, ale po vstřelení první branky se naše hra zlepšila a zaslouženě jsme zvítězili.

TJ Sokol Bohdalice B
Zdeněk Julínek: Náš dnešní výkon patřil k těm lepším, které jsme v průběhu sezóny podávali, ale situace se nám zkomplikovala po nuceném vystřídání Bohuslava Mašlíka.



Sestavy


TJ Sokol Opatovice
J. Müller [-] - D. Alán [-] , R. Štofko [-] (84. A. Tvrdý [-] ) , F. Kučera [-] , M. Novotný [-] - P. Škvára [-] , M. Síkora [-] , L. Jelínek [-] , J. Steiner [-] (84. J. Trávníček [-] ) - Z. Švéda [-] (74. D. Gurka [-] ) , R. Adam [-] -

TJ Sokol Bohdalice B
O. Krecl [-] - M. Formánek [-] , J. Krška [-] , J. Tesař [-] , M. Záruba [-] - F. Petko [-] , B. Mašlík [-] (46. Z. Julínek [-] ) , L. Surák [-] , M. Horák [-] - M. Horák [-] , P. Schöfr [-] -

ŽK: 59. R. Adam , 60. Z. Švéda , 79. J. Steiner - 79. L. Surák , 89. M. Záruba .
Hráči zápasu: L. Jelínek - M. Formánek .
Místo: Opatovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Machala Karel - NOVOTNÝ Pavel (N), DOBŠÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.