Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby zvítězily Švábenice.


Branky


0

Utkání mužstev dvou sousedních vesnic se utkalo tentokrát domácí béčko s mužstvem Švábenic. Ve vyrovnaném zápase se nakonec radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo se ve třinácté minutě ujalo Tomášem Vincenecem vedení. Za hosty ve dvacáté páté minutě vyrovnal Vladimír Kuška. Průběh prvního poločasu byl vyrovnaný a tomu odpovídalo i skóre po první části hry.

Úvod druhého poločasu vyšel lépe hostům a v padesáté druhé minutě jim Martin Novotný zajistil vedení. Na toto branku dokázali domácí ještě odpovědět a v šedesáté páté minutě byl stav opět vyrovnaný. Branku vstřelil domácí Martin Grepl. V sedmdesáté druhé minutě vstřelil opět Martin Novotný třetí branku hostujícího mužstva a domácím se přes veškerou snahu již vyrovnat nepodařilo. Proto si hosté z Pačlavic odvezli tři body, které je stále udržují v kontaktu s čelem tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán: Ve vyrovnaném zápase měli hosté víc štěstí při zakončování svých příležitostí. Naše snaha v závěru bohužel vyrovnání nepřinesla.

Sokol Švábenice
Tomáš Orel: Protože se snažíme neztratit kontakt s čelem tabulky, přijeli jsme si do Pačlavic pro povinné tři body. Domácí nás svým výkonem překvapili a utkání bylo zcela vyrovnané. O našem vítězství opravdu rozhodlo víc štěstí v zakončení a proto jsme s výhrou a třemi body hodně spokojeni.



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - J. Kuchtík [-] , J. Kocourek [-] , T. Vincenec [-] (77. M. Pozdíšek [-] ) , L. Navrátil [-] , Z. Kapounek [-] , D. Vincenec [-] , J. Brablík [-] , K. Kyas [-] , F. Hanák [-] , M. Grepl [-] (69. M. Navrátil [-] )

Sokol Švábenice
P. Knap [-] - T. Kocourek [-] , R. Dvořák [-] , Z. Hrda [-] - M. Novotný [-] , K. Přecechtěl [-] - - V. Kuška [-] , M. Stěnička [-] (41. P. Navrátil [-] ) , L. Hladký [-] , Š. Hladký [-] , P. Novotný [-]

ŽK: 44. F. Hanák , 76. K. Kyas , 89. M. Navrátil - 87. P. Navrátil , 89. M. Novotný .
Hráči zápasu: F. Hanák .
Místo: Pačlavice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stuchlík Vladislav - SYPĚNA Josef (N), REJPAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.