1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habrovany po páté za sebou prohrály.


Branky


0

V silně kombinované sestavě dokázali hráči Pustiměře zvítězit v Habrovanech. Při velkém počtu zraněných hráčů došlo asi k nejvýraznější změně na postu brankáře, kde se objevil jeden z trenérů Pavel Holub.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném prvním poločase se hosté po pětadvaceti minutách Tomášem Kubíčkem ujali vedení. Domácí Jiří Souček velmi brzy na to z přímého kopu vyrovnal. Do poločasu již žádné mužstvo branku nevstřelilo a tak do šaten se šlo za nerozhodného stavu jedna jedna.

I ve druhém poločase se hrál docela dobrý fotbal a obě mužstva svoje šance nedokázala proměnit. Hostující Pavel Holub řešil asi nesložitější situaci při nájezdu Lukáše Pořízka, ale jeho střelu z úhlu dokázal zlikvidovat. O výsledku rozhodla v sedmdesáté první minutě střela pustiměřského Pavla Hanáka z přímého kopu. Domácí již vyrovnat nedokázali a tak si hosté odvezli z Habrovan všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Habrovany
Miroslav Růžička: Proti kvaůitnímu soupeři jsme dnes podali dobrý výkon, ale bohužel jsme podruhé již vyrovnat nedokázali a tak hosté zaslouženě vyhráli.

FK Pustiměř
Jaroslav Kudyn: Na hodně špatném hřišti se fotbal moc hrát nedal .Myslím si , že jsme zvítězili zaslouženě . Domácí, se kromě branky z přímého kopu, do žádné vyložené šance nedostali . Pro nás pozitivní , že i ve velice mladé sestavě jsme dovedli zápas do vítězného konce .



Sestavy


TJ Habrovany
R. Dvořáček [-] - T. Tůma [-] (81. A. Skřivánek [-] ) , R. Novotný [-] , J. Pořízek [-] , J. Souček [-] , M. Luska [-] , M. Mrázek [-] , L. Pořízek [-] , P. Dobeš [-] , R. Kopač [-] , Z. Modlitba [-]

FK Pustiměř
P. Holub [-] - D. Kudýn [-] , O. Klimek [-] , J. Brandýs [-] , T. Hůlka [-] , P. Hanák [-] , T. Kubíček [-] (38. M. Sojka [-] ) , M. Rozehnal [-] , L. Kučírka [-] , M. Maděra [-] (71. M. Koudelka [-] ) , R. Zbořil [-]

ŽK: 54. J. Pořízek - 55. T. Hůlka .
Hráči zápasu: R. Kopač .
Místo: Habrovany. Počet diváků: 11. Rozhodčí: Landa Karel - TRNAVSKÝ Pavel (N), RŮŽIČKA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.