1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:30

1.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lysovice natáhly šňůru zápasů bez porážky


Branky


0

Derby v Kučerově dohrávala obě mužstva v devíti a nakonec se radovali hráči Lysovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Lysovičtí se po šňůře čtyř vítězství v řadě museli v derby s Kučerovem obejít bez sedmi hráčů, a tak se do dresu musel obléct i trenér Zdeněk Gryc a do útoku nastoupil i veterán Martin Neděla, který si poprvé vyzkoušel, jaké to je nastoupit v jednom týmu se svými dvěma syny Patrikem a Michalem. Za domácí nastoupil i Tomáš Neděla a rázem nám po hřišti v sobotu běhali hned čtyři Nedělové. A kdyby mohl nastoupit i nemocný Petr Neděla z Lysovic, mohlo jich tam být dokonce pět. Utkání bylo od začátku velmi nervózní, hra se odvíjela především ve středu hřiště. Šancí bylo na obou stranách jako šafránu. Až ve 27. minutě vyrobil velkou chybu hostující gólman Lukáš Plhal, který vyběhl až k autové čáře, kde chtěl odkopnout míč, jenomže svým odkopem namazal domácímu Milanu Krejčímu, pro kterého nebyl problém vstřelit do prázdné brány vedoucí gól svého týmu. Hosté ale přišli za devět minut s rychlou odpovědí, když krásnou technickou střelou k tyči, zpoza šestnáctky, vyrovnal Luděk Jančík. A za šest minut se už Lysovice radovaly z druhé branky. Michal Neděla nacentroval před šestnáctku, jeho otec Martin hlavou prodloužil balón na penaltu, kde si nerozuměli domácí brankář Jan Kotulán s obráncem Tomášem Nedělou, míč propadl až na malé vápno a tam ho pohodlně uklidil hlavou do sítě lysovický útočník Lukáš Foldyna.

Také druhá půle byla nervózní, výborný rozhodčí Šlesinger měl plné ruce práce, aby utkání ukočíroval. Na obou stranách udělil po dvou červených kartách. Na domácí straně to byli Tomáš Neděla a Jan Zahradníček, na straně hostí Jakub Poprik a Patrik Neděla. Všichni čtyři museli předčasně do sprch po dvou žlutých kartách. Největší šanci ve druhé půli měl deset minut před koncem hostující Luděk Jančík, který z malého vápna netrefil bránu. Kučerovští se snažili většinou o střely z dálky, ale ani jednou nebyli úspěšní. Lysovice tak nakonec těsný výsledek udržely, natáhly šňůru zápasů bez porážky na pět a podzimní část zakončily na druhé příčce.



Ohlasy k zápasu



TJ Lysovice
Zdeněk Gryc: ,,Vůbec jsem nevěděl, jak poskládám na dnešní zápas sestavu. Celý podzim se potýkáme s velkou marodkou, do toho ještě přišly pracovní povinnosti některých hráčů. Těm co dnes nastoupili, musím za jejich bojovnost poděkovat. Druhé místo po podzimu, na to, jak jsme ho celý lepili, je velký úspěch. Ještě, že už je konec a můžeme se dát do kupy."



Sestavy


TJ Kučerov
J. Kotulán [-] - R. Zabloudil [-] , O. Peitl [-] , J. Zahradníček [-] , J. Kolář [-] , M. Krejčí [-] , L. Szendrei [-] , T. Neděla [-] , M. Klúč [-] (65. L. Kuba [-] ) , R. Vít [-] , T. Bednařík [-]

TJ Lysovice
L. Plhal [-] - M. Brovják [-] , L. Jančík [-] , M. Brovják [-] - P. Neděla [-] , P. Procházka [-] , M. Neděla [-] , J. Poprik [-] - L. Foldyna [-] , Z. Gryc [-] - M. Neděla [-]

Hráči zápasu: M. Neděla .
Místo: Kučerov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlesinger Adam - JULÍNEK Jiří, KITTLEROVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.