Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:00

5.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva hodně rozdílné poločasy v Pačlavicích.


0

Obě mužstva nezačala nový ročník nejlépe a v dnešním utkání již potřebovala bodovat. Nakonec mají větší důvod k radosti domácí, ale s výkonem ve druhém poločase jsou spokojení i bohdaličtí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo nastupuje do podzimních utkání ve velmi dobré sestavě, ale ještě se jim nepodařilo naplno bodovat. Bohdalické "béčko" již od jarní části soutěže prochází generační obměnou a základní sestavu stále hledá. První poločas se výrazně lépe vydařil domácím. Po půlhodině hry již vedli čtyři nula a to ještě všechny příležitosti nedokázali proměnit. 

Ve druhém poločase začali střílet branky hosté a deset minut před koncem utkání snížil Milan Formánek na rozdíl jedinné branky. V té době se již domácí hráči začali o výsledek strachovat a definitivní uklidnění přinesla až v poslední minutě branka z pokutového kopu.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - hráč Pačlavic-Dětkovic B: Dnešní utkání bylo festivalem neproměněných šancí z obou stran. Po jednoznačném vedení v prvním poločase jsme se v závěru zápasu museli o výsledek strachovat.

TJ Sokol Bohdalice B
Jakub Cingel - hráč Bohdalic "B": Zdá se, že se nám podařilo stabilizovat sestavu a přestože jsme začali góly střílet až ve druhém poločase, myslím si že jsme si remízu zasloužili.



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - T. Vincenec [-] , J. Kocourek [-] , J. Kuchtík [-] , L. Navrátil [-] (60. J. Božák [-] ) , J. Brablík [-] (60. M. Pozdíšek [-] ) , Z. Kapounek [-] , D. Vincenec [-] , L. Hádlík [-] , L. Novák [-] , K. Kyas [-]

TJ Sokol Bohdalice B
P. Schöfr [-] - J. Krška [-] , M. Záruba [-] , J. Cingel [-] , L. Langhammer [-] , F. Petko [-] (46. Z. Julínek [-] ) - M. Formánek [-] , R. Vaculčík [-] , M. Horák [-] - P. Pacula [-] , M. Smejkal [-] -

ŽK: 38. M. Formánek .
Místo: Pačlavice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Burian Miloslav - SYPĚNA Josef (N), VLČEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.