Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konec komořanské "šňůry"


Branky


0

Každá serie vítězných zápasů jednou skončí a že Hoštice-Heroltice umí překvapit jsme viděli již v jarní části sezóny, když zvítězily na půdě do té doby suvereního mužstva Ivanovic na Hané. Přesto vítězství hoštického mužstva v Komořanech překvapilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili lépe hosté a po čtvrthodině hru již vedli dva nula. Neprve po průniku do pokutového území Miloš Autrata zakončil na zadní tyč a vstřelil domácímu mužstvu první podzimní gól. Brzy poté Ondřej Petružela opakovanou střelou navýšil hoštické vedení. Potom se hra srovnala, ale domácí do poločasu branku vstřelit nedokázali.

Ve druhém poločase se domácí Jakub Sedlák uvolnil v šestnáctce hostí a snížil na rozdíl jedinné branky. Domácím se, ale vyrovnat nepodařilo, naopak tři minuty před koncem zápasu Zdeněk Šváb po brejku nadvakrát pečetil vítězství hostů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Komořany
David Petr - hráč Komořan: Dnes se nám vůbec nepodařil vstup do zápasu a v celém průběhu utkání se nám nepodařilo dostat do hry. Soupeř po rychlém získání dvoubrankového náskoku hrál dobře a ani po snížení na jedna dva jsme nedokázali utkání otočit.

TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík - trenér Hoštic-Heroltic: Od začátku utkání jsme byli aktivnější, což vedlo ke dvěma trefám. Po půlhodině se hra otočila a domácí získali mírnou převahu. Ve druhém poločase jsme vycházeli ze zajištěné obrany a hráli na brejky. Nakonec jsme vítězství uhájili.



Sestavy


TJ Komořany
R. Ondráš [-] - R. Prokop [-] , T. Šimáček [-] , D. Skřivánek [-] , D. Petr [-] - Z. Konečný [-] (24. J. Sedlák [-] ) , J. Nohel [-] , M. Hrdlík [-] , M. Potěšil [-] , O. Kašlík [-] (66. T. Zouhar [-] ) - P. Hlaváček [-]

TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - V. Petružela [-] , L. Kolkop [-] , J. Toman [-] - P. Orbán [-] (88. V. Hort [-] ) , P. Kozák [-] , F. Kocourek [-] , M. Autrata [-] - M. Lanc [-] (75. P. Dvořák [-] ) , O. Petružela [-] (46. Z. Šváb [-] ) - J. Kocourek [-]

ŽK: 10. M. Potěšil , 68. M. Hrdlík - 56. J. Toman .
Místo: Komořany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmíd Petr - KOCOUREK Vratislav (N), GÖTZ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.