Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalice "B" přestřílely Habrovany


Branky


0

Ani čistý hattrick Lukáše Pořízka nestačil mužstvu  Habrovan k zisku bodů. Bohdalické "béčko" se na hřištích soupeřů rozstřílelo a po třech brankách v Pačlavicích nastřílelo v Habrovanech góly čtyři a získalo první podzimní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí, kteří hráli  v prvním poločase se silným větrem v zádech si udržovali stále herní převahu, kterou dokázali vyjádřit pouze jedním gólem Lukáše Pořízka. Další branku se jim sice podařilo vstřelit, ale rozhodčí Petr Jelínek ji správně pro ofsajd Mariana Lusky neuznal.

Ve druhém poločase pomáhal silný vítr hostům, kteří hned na začátku druhé části hry dokázali  Mirou Smejkalem vyrovnat. Naději domácích na vítězství stále udržoval Lukáš Pořízek, který vždy potom co hosté vyrovnali, vstřelil další branku. Ale hostům se dařilo pokaždé rychle vyrovnat. Když už se zdálo, že utkání skončí nerozhodně, udělali domácí chybu v obraně a Mira Smejkal z rychlého brejku zajistil svému mužstvu všechny tři body.  



Ohlasy k zápasu


TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér Habrovan: Utkání jsme si prohráli vlastní vinou, za prvé, jsme nedokázali soupeři odskočit více jak o jednu branku, protože jsme neproměňovali vyložené brankové příležitosti. A za druhé, velkým množstvím chyb v obranné hře.

TJ Sokol Bohdalice B
Jakub Cingel - hráč Bohdalic "B": Nehráli jsme úplně podle našich představ, v prvním poločase jsme se těžko vyrovnávali s terénem a silným protivětrem. Druhý poločas nám vyšel hlavně střelecky a máme radost, že jsme získali první body.



Sestavy


TJ Habrovany
R. Dvořáček [-] - Z. Modlitba [-] (70. T. Tůma [-] ) , R. Kopač [-] , P. Dobeš [-] , J. Pořízek [-] - J. Hejný [-] , M. Luska [-] , M. Pořízek [-] - R. Novotný [-] , L. Pořízek [-] - A. Skřivánek [-] (46. J. Souček [-] )

TJ Sokol Bohdalice B
P. Schöfr [-] - F. Petko [-] , J. Cingel [-] , J. Krška [-] , J. Tesař [-] - O. Krecl [-] , M. Horák [-] (72. Z. Julínek [-] ) , M. Formánek [-] - M. Záruba [-] , M. Horák [-] , M. Smejkal [-]

Hráči zápasu: L. Pořízek - M. Formánek .
Místo: Habrovany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jelínek Petr - TRNAVSKÝ Pavel (N), VALEHRACH Oto (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.