1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kučerov vstřelil první podzimní gól.


Branky


0

Asi největší událostí zápasu bylo to, že Milan Krejčí vstřelil první kučerovský podzimní gól. Domácí diváci si na něj museli dlouho počkat. Teprve v sedmdesáté páté minutě šestého podzimního utkání se kučerovští hráči střelecky prosadili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči, mezi kterými se představily dvě nové posily, si stejně jako v předcházejících zápasech z počátku vytvořili mírnou převahu a dostávali se i do slibných šancí. Opět se, ale nejdříve ke slovu dostali hosté. Jiří Soldán vstřelil první branku utkání. Do poločasu se skóre neměnilo i když šance se objevovaly na obou stranách.  

I ve druhém poločase byla hra vyrovnaná a obě mužstva se do brankových příležitostí dostávala dost často. Hostům se vedení navýšit nepodařilo a tak domácí čtvrthodiny před koncem Milanem Krejčím vyrovnali. Do konce zápasu už branka nepadla, takže domácí za svůj první podzimní gól brali bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér Kučerova: Náš výkon se s novými hráči trochu zlepšil, všichni hráči bojovali, konečně jsme dali gól a získali druhý podzimní bod. Věřím, že v příštích utkáních se sestava stabilizuje a budeme podávat ještě lepší výkony.

FK Pačlavice-Dětkovice B
JIří Soldán - trenér Pačlavic-Dětkovic: Dnes jsme nehráli dobře, obě mužstva měla dost brankových šancí na to, aby vyhrála, takže je remíza asi zasloužená.



Sestavy


TJ Kučerov
J. Kotulán [-] - A. Vávra [-] , M. Krejčí [-] , M. Sácký [-] , J. Zahradníček [-] , J. Kolář [-] , M. Rakus [-] (76. M. Klúč [-] ) , L. Kuba [-] , T. Bednařík [-] , L. Szendrei [-] (65. O. Peitl [-] ) , T. Neděla [-]

FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - M. Bulant [-] , M. Navrátil [-] , J. Božák [-] , P. Jaroš [-] , J. Soldán [-] , J. Kuchtík [-] , L. Navrátil [-] (68. R. Staněk [-] ) , Z. Kapounek [-] , D. Vincenec [-] , L. Novák [-]

ŽK: 71. J. Kotulán , 81. A. Vávra - 82. M. Navrátil .
Místo: Kučerov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Machala Karel - POSPÍŠIL Jaroslav (N), TYITYIŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.