1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovice potvrdily dobrou formu.


Branky


0

Zatím co Hoštice-Heroltice se v nové sezóně pomalu rozjíždějí, Opatovice přijely k nedělnímu utkání jako vedoucí mužstvo soutěže. Že jejich dosavadní výsledky nejsou náhodné potvrdily i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek prvního poločasu naznačil, že to domácí v žádném případě nebudou mít lehké. Přestože hra byla vyrovnaná, protiútoky opatovického mužstva byly nebezpečnější. Ve dvacáté druhé minutě zahrávali hosté standardní situaci ze strany hřiště a po teči domácích obránců dopravil míč do sítě Zdeněk Švéda. Domácí mužstvo se snažilo o vyrovnání a při jednom z postupných útoků Filip Kocourek prošel do šestnáctky hostů a při zpětné kličce byl faulován. Rozhodčí David Hromek nařídil pokutový kop a Pavel Orbán ho proměnil ve vyrovnávací branku. Ještě do poločasu se hostům podařil velmi rychlý brejk, který založil Marek Kolkop, Zdeněk Švéda přesně našel Rosťu Adama, ale ten sám před brankářem špatně zpracoval míč a domácí obrana šanci dokázala zlikvidovat.

Ve druhém poločase se snažila obě mužstva strhnout vedení na svoji stranu, ale domácí mužstvo se do brankových příležitostí moc nedostávalo. Čím víc se blížil závěr utkání šance opatovického mužstva přibývaly. Dvě největší měl opět Zdeněk Švéda, který nejprve po centru netrefil odkrytou část domácí branky a v samotném závěru ho po kolmé přihrávce Pavla Škváry vychytal domácí brankář Jiří Jenáček.



Ohlasy k zápasu


TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík - trenér Hoštic-Heroltic: Vzhledem k průběhu dnešního zápasu je pro nás bod dobrý.

TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér Opatovic: Dobrý výkon našeho mužstva, škoda neproměněných příležitostí. Dnes jsme si zasloužili vyhrát.



Sestavy


TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - V. Petružela [-] , J. Toman [-] , L. Kolkop [-] , J. Kocourek [-] - M. Autrata [-] , P. Orbán [-] (63. P. Kozák [-] ) , J. Petržela [-] (76. V. Hort [-] ) , F. Kocourek [-] - M. Lanc [-] (72. P. Dvořák [-] ) , O. Petružela [-]

TJ Sokol Opatovice
P. Mašlík [-] - D. Alán [-] , M. Kolkop [-] , F. Kučera [-] , Z. Bárta [-] - P. Škvára [-] (89. A. Tvrdý [-] ) , D. Gurka [-] (70. R. Štofko [-] ) , M. Síkora [-] (85. I. Škatulár [-] ) , J. Steiner [-] (5. M. Jelínek [-] ) - Z. Švéda [-] , R. Adam [-]

ŽK: 34. J. Petržela , 63. P. Orbán , 70. J. Toman - 30. P. Mašlík , 35. M. Kolkop , 50. Z. Švéda , 84. D. Alán .
Hráči zápasu: J. Jenáček - P. Škvára .
Místo: Hoštice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hromek David - JANEČEK Antonín (N), HORÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.