0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očekávaná remíza asi nikoho neuspokojila.


Branky


0

Přestože by před utkáním byli s nerozhodným výsledkem spokojeni spíše hosté, po utkání tomu bylo pravděpodobně naopak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tomto utkání diváci očekávali vyšší úroveň hry než je pro tuto soutěž obvyklé. Oba soupeři s fotbalovou tradicí, v nedávné době pomýšleli spíš na postup z okresního přeboru než na sestup, který je v minulé sezóně potkal. Opak byl ale pravdou, ve vyrovnaném prvním poločase žádné mužstvo branku nevstřelilo a příliš mnoho brankových příležitostí si ani nevytvořilo. Po gólu volala asi jen příležitost hostujícího Tomáše Kubíčka, ale domácí brankář Lukáš Plhal jeho šanci zlikvidoval.

Ve druhém poločase byli aktivnější hosté, dokázali si vypracovat i několik příležitostí, z nichž některé patřily do kategorie vyložených, ale žádnou nedokázali proměnit ve vítězný gól. Protože domácí mužstvo také branku nevstřelilo, skončilo utkání bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Lysovice
Zdeněk Gryc - trenér Lysovic: Každý zápas máme problémy se sestavou. Dnes nám chyběli obránci Petr Beránek, Luboš Šmerda, Dominik Novotný, útočník Aleš Martínek a Ondra Bačovský pořád laboruje se zraněným tříslem, takže začal pouze na lavičce náhradníků. Tolik hráčů ze základní sestavy se nahrazuje jen těžko a potom samzřejmě hra není taková, jakou bychom si představovali. Znovu jsme předvedli neskutečné množství pokažených přihrávek, nepodržíme balón, hrajeme v křeči. Vyhrát hlavičkový souboj, je pro nás neřešitelný úkol. Fotbal to z obou stran moc pohledný nebyl, ale musím uznat, že Pustiměř byla dnes lepší a bod je pro nás spíše ziskem. Nás podržel brankář Lukáš Plhal a také při nás stálo štěstí. Jediné pozitivum vidím v tom, že jsme za poslední tři zápasy dostali jen jeden gól.

FK Pustiměř
Pavel Holub - hráč Pustiměře: Přestože náš dnešní výkon nepatřil k těm lepším, měli jsme dnes na to, abychom v utkání zvítězili. V prvním poločase měl stoprocentní šanci Kubíček, kterému na hlavu ideálně nacentroval Sedlák, ale při této naší šanci se blýsknul svým pohotovým zákrokem domácí gólman. Naše převaha pak byla vidět hlavně ve druhém poločase, kdy jsme zahodili několik velice dobrých příležitostí. Remíza je pro nás tedy dnes ztrátou.



Sestavy


TJ Lysovice
L. Plhal [-] - M. Brovják [-] , Č. Malcher [-] , M. Brovják [-] , P. Neděla [-] - P. Neděla [-] , M. Neděla [-] , J. Poprik [-] , P. Procházka [-] - M. Bédi [-] (60. O. Bačovský [-] ) , L. Foldyna [-]

FK Pustiměř
P. Uhlíř [-] - J. Kudýn [-] , J. Brandýs [-] (60. P. Holub [-] ) , M. Rozehnal [-] , D. Kudýn [-] , J. Sedlák [-] , T. Kubíček [-] , L. Kučírka [-] , P. Hanák [-] , M. Švehla [-] (46. P. Tamáš [-] ) , Z. Pořízek [-]

Místo: Lysovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Smutník Josef - ORÁLEK Vladimír (N), SPODNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.