M. Novotný 11. (p.)
V. Kuška 85. (p.)
2:1
(1:0)
89. L. Plhal (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Švábenicích padaly branky pouze z pokutových kopů.


Branky


11. M. Novotný (p.) , 85. V. Kuška (p.) - 89. L. Plhal (p.)
0

Utkání dvou loňských účastníků okresního přeboru bylo vyrovnané a všechny tři branky, které rozhodly o výsledku padly ze značky pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba soupeři se v poslední době museli vypořádat s velkým počtem zraněných hráčů a jinými problémy při sestavováním mužstva. Při pohledu na základní sestavy se zdálo, že na tom lépe budou hosté. I za těchto okolností byl začátek prvního poločasu vyrovnaný a domácí se brzy ujali vedení brankou Martina Novotného z pokutového kopu. V dalším průběhu první půle byli domácí nebezpečnější a vytvořili si víc šancí, ale další gól vstřelit nedokázali.

Ve druhém poločase se Lysovice snažily vyrovnat, ale brankových příležitostí si moc vytvořit nedokázaly. Domácí hrozili spíše z rychlých protiútoků, ale branky se domácí fanoušci dočkali až pět minut před koncem opět z pokutového kopu, který proměnil Vladimír Kuška. V samotném závěru utkání odpískal rozhodčí Petr Šmíd ještě jednu penaltu, tentokrát pro hosty a také tu dokázal lysovický brankář Lukáš Plhal proměnit. Takže v tomto penaltovém festivalu byli šťastnější domácí. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Švábenice
Orel Tomáš - hráč Švábenic: Přes všechny problémy se sestavou, které v současné době máme, jsme v tomto utkání podali velmi solidní výkon a přestože jsme dali obě branky z pokutových kopů jsme vyhráli zaslouženě.

TJ Lysovice
Zdeněk Gryc - trenér Lysovic: Jem zklamaný z toho, že o vítězství v takovém vyrovnaném zápase rozhodují přísně nařízené penalty.



Sestavy


Sokol Švábenice
P. Knap [-] - R. Dvořák [-] , T. Orel [-] , M. Weiss [-] - M. Novotný [-] , Z. Hrda [-] , Š. Hladký [-] , M. Stěnička [-] - R. Hrnčiřík [-] (46. V. Kuška [-] ) - F. Navrátil [-] (90. D. Behanovský [-] ) , T. Kocourek [-]

TJ Lysovice
L. Plhal [-] - P. Beránek [-] (66. O. Bačovský [-] ) , M. Brovják [-] , L. Šmerda [-] , M. Brovják [-] - J. Poprik [-] , P. Neděla [-] (46. L. Jančík [-] ) , M. Neděla [-] , P. Procházka [-] - L. Foldyna [-] , A. Martínek [-]

ŽK: 30. Z. Hrda , 51. T. Kocourek .
Místo: Švábenice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmíd Petr - NOVOTNÝ Ivo (N), ORÁLEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.