Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodový fotbal se v Moravských Málkovicích vydařil


Branky


0

O víkendu, kdy jsou v Moravských Málkovicích hody, přijely Hoštice-Heroltice, které byly v posledních derby utkáních úspěšnější. Tentokrát, ale podali domácí hráči výborný výkon a zaslouženě zvítězili.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po opatrném začátku domácí hráči zjistili, že tentokrát hoštické mužstvo není tak nebezpečné a získávali herní převahu. Po čtvrthodině hry se ujali Martinem Pavlíkem vedení a vytvářeli si další šance. Šest minut před koncem poločasu se málkovický kanonýr prosadil znovu a zdálo se ža utkání bude mít jednoznačný průběh. Na zbytek času první části hry se, ale hosté usadili před brankou domácích. Po sérii rohových kopů snížil Ondřej Petružela krásnou střelou z přímého kopu na dva jedna a utkání opět zdramatizoval. 

Začátek prvního poločasu byl podobný jako začátek utkání a brzy se zase začali prosazovat domácí. Střelecky se jim, ale nedařilo a další branku vstřelil Jakub Sedláček až čtvrthodiny před koncem utkání. V té době už hosté hráli bez vyloučeného Miloše Autraty, ale vrhli se v deseti do útoku a Filip Kocourek dokázal snížit na rozdíl jedinné branky. Domácí si, ale vítězství vzít nenechali a Radim Klvač v úplném závěru zvýšil na konečných čtyři dva pro Moravské Málkovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravské Málkovice
Ladislav Grmela - trenér Moravských Málkovic: Dnes musím hráčům poděkovat za výborný kolektivní výkon, který nám přinest zasloužené vítězství.




Sestavy


TJ Sokol Moravské Málkovice
K. Jenerál [-] - P. Harásek [-] , R. Doupovec [-] , M. Vojtek [-] , K. Klvač [-] - R. Trněný [-] , J. Zbořil [-] , M. Pavlík [-] , L. Ďuriník [-] (85. D. Langhammer [-] ) - J. Sedláček [-] , T. Kudlička [-] (64. R. Klvač [-] ) -

TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - J. Kocourek [-] , J. Toman [-] , V. Petružela [-] , L. Kolkop [-] - M. Autrata [-] , F. Kocourek [-] , P. Kozák [-] , V. Kocourek [-] (46. J. Wachtel [-] ) - O. Petružela [-] (61. P. Dvořák [-] ) , M. Lanc [-]

ŽK: 41. R. Doupovec , 63. P. Harásek - 54. M. Lanc . ČK: 70. M. Autrata .
Hráči zápasu: M. Pavlík .
Místo: Moravské Málkovice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: SYCHRA Jiří - HORALÍK Rostislav (N), ORBAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.