Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená remíza.


Branky


0

Obě mužstva šla do utkání s očekáváním. že se jim podaří zvítězit a posunout se v tabulce o nějaké to patro výše. Blíž k vítězství měli asi hosté, kteří v průběhu utkání vedli již o dvě branky. Domácím se, ale v závěru utkání podařilo vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra v prvním poločase byla neurovnaná a více šancí měli hosté. Domácí se, ale již v patnácté minutě, po chybě hostující obrany, ujali Lukášem Kubou vedení. Tento stav vydržel až do poločasu.

Ve druhé půli s podporou větru hosté přitlačili a brankami Martina Petlacha, Lukáše Konečného a Jiřího Brunclíka získali vedení tři jedna. Vedení jim ale dlouho nevydrželo a Ondra Peitl rychle snížil na rozdíl jedinné branky. Tři minuty před koncem, hlavou po rohovém kopu, zajistil domácím bod Tomáš Bednařík.



Ohlasy k zápasu


TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér Kučerova: Po předvedené hře a chybách v obraně, které obě mužstva udělala, je podle mě remíza zasloužená.

TJ Sokol Rychtářov
Martin Kuchtíček - trenér Rychtářova: Do utkání jsme vstupovali s cílem vyhrát, vývoj zápasu tomu nasvědčoval, ale v závěru jsme se chybami v obraně o vítězství sami připravili.



Sestavy


TJ Kučerov
J. Kotulán [-] - O. Peitl [-] , J. Zahradníček [-] , M. Sácký [-] (57. R. Zabloudil [-] ) , J. Kolář [-] , M. Krejčí [-] , L. Kuba [-] (70. M. Klúč [-] ) , T. Neděla [-] , R. Vít [-] (71. M. Rakus [-] ) , A. Vávra [-] (57. L. Szendrei [-] ) , T. Bednařík [-]

TJ Sokol Rychtářov
J. Brunclík [-] - R. Štelc [-] (84. J. Hrad [-] ) , M. Petlach [-] , R. Kyncl [-] , L. Konečný [-] , S. Vévoda [-] , J. Hořava [-] , P. Pernica [-] (46. J. Štelc [-] ) , J. Brunclík [-] , L. Sommer [-] , T. Vojtek [-]

ŽK: 48. R. Vít , 90. J. Zahradníček - 54. R. Kyncl .
Hráči zápasu: O. Peitl - J. Brunclík .
Místo: Kučerov. Počet diváků: 46. Rozhodčí: Rek Lubomír - POSPÍŠIL Jaroslav (N), KUCHTÍČEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.