2:2
(0:1)
8. J. Kolář
70. T. Neděla (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kučerov veze překvapivě bod z Hoštic.


Branky


65. M. Autrata , 73. M. Autrata - 8. J. Kolář , 70. T. Neděla (p.)
0

Forma i výsledky kučerovského mužstva se pozvolna lepší. Přesto byli domácí v dnešním utkání jasnými favority. Kučerov však v Hošticích po většinu utkání vedl, ale v úplném závěru mohl o vítězství přijít. Rozhodčí Milan Raus, ale zákrok na Zdeňka Hudce v pokutovém území jako faul neposoudil a domácí se na něj za to hodně zlobili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím hráčům se v prvním poločase hra nedařila. Navíc se hosté již v osmé minutě ujali vedení. Jan Kolář dostal přihrávku do pokutového území domácích a nedal Jiřímu Jenáčkovi v brance šanci. To bylo na dlouhou dobu všechno co mohli diváci na hoštickém hřišti vidět.

Až v šedesáté páté minutě vystřelil Pavel Orbán, jeho střelu vyrazil Honza Kotulán jen k dobíhajícímu Miloši Autratovi a ten srovnal na jedna jedna. Jen o pět minut později fauloval v pokutovém území domácí Michal Jünger a Tomáš Neděla z pokutového kopu poslal hosty opět do vedení. Tentokrát se, ale hosté dlouho neradovali a téměř vzápětí poslal Jiří Kocourek pěknou přihrávku na Miloše Autratu a ten křížnou střelou znovu vyrovnal. V závěru se domácí ještě dožadovali pokutového kopu po zákroku na Zdeňka Hudce, ale rozhodčí Milan Raus byl jiného názoru.



Ohlasy k zápasu


TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík - trenér Hoštic-Heroltic: Neodehráli jsme dobrý zápas, přesto jsme si vypracovali velké příležitosti, které jsme neproměnili. Především první poločas byl z naší strany tragický. V závěru jsme měli kopat jasnou penaltu, ale rozhodčí byl jako jedinný jiného názoru.....

TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér Kučerova: Protože máme problémy se sestavením mužstva, z důvodů zranění několika hráčů, měl jsme ze zápasu velké obavy. Kluci příkladně bojovali a celé utkání jsme byli ve hře o tři body. Přesto jsme nakonec spokojeni s remízou a ziskem jednoho bodu.



Sestavy


TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - V. Petružela [-] , M. Hlaváč [-] , L. Kolkop [-] , M. Jünger [-] (86. A. Štolfa [-] ) , J. Kocourek [-] - P. Orbán [-] , M. Autrata [-] , F. Kocourek [-] - O. Petružela [-] , M. Lanc [-] (81. Z. Hudec [-] )

TJ Kučerov
J. Kotulán [-] - R. Zabloudil [-] , L. Szendrei [-] , O. Peitl [-] (56. M. Přezvinský [-] ) , J. Zahradníček [-] , J. Kolář [-] , M. Krejčí [-] , T. Neděla [-] , A. Vávra [-] , M. Klúč [-] , T. Bednařík [-]

ŽK: 79. O. Petružela , 92. M. Hlaváč - 67. M. Klúč .
Hráči zápasu: M. Autrata - T. Bednařík .
Místo: Hoštice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Raus Milan - TKÁČ Pavel (N), JANEČEK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.