Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:30

11.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství domácích rozhodl pokutový kop v poslední minutě utkání.


Branky


0

Habrovany po výborném začátku v Drnovicích téměř celé utkání vedly a o body přišly až v samém závěru utkání. První čtvrthodina patřila hostům, kteří se dostali do dvoubrankového vedení a závěrečná čtvrthodina zase domácím, kteří dvěma brankami otočili výsledek na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Někteří diváci na drnovickém stadionu ještě ani neseděli a habrovanský Jiří Souček krásnou střelou poslal hosty do vedení. Po deseti minutách se do míče opřel Jaroslav Hejný jeho dalekonosná střela skončila za zády Miroslava Rašky podruhé. Po takové sprše se domácí mužstvo jen těžko dostávalo do hry, ale ve dvacáté třetí minutě po kolmé přihrávce Dušana Švandy, našel Radek Pytela před brankou Pištu Hrubšu a ten ve vyložené pozici nastřelil habrovanského obránce. Z protiútoku mohlo být pro domácí ještě hůře, ale Jiří Souček, který sám postupoval na Miroslava Rašku, branku netrefil. Téměř vzápětí přišel trest, když po přihrávce Štefana Hrubši, Dušan Švanda umístěnou střelou snížil na rozdíl jedinné branky. Domácí mohli ještě do poločasu vyrovnat, ale uniknuvší Radek Pytela hledal před brankou volné spoluhráče, ale Radek Dvořáček jeho úmysl vystihl.

V úvodu druhého poločasu mohli hosté svůj náskok opět zvýšit, ale Radek Novotný šel na Mirka Rašku znovu sám, ale ani nadvakrát ho nepřekonal. Ve druhém poločase byla hra rozkouskovaná, domácí se snažili o vyrovnání a hosté zkoušeli rychlýmí protiútoky utkání rozhodnout. Také habrovanský střelec Lukáš Pořízek měl velkou možnost skórovat, ale ani on svoji šanci po brejku neproměnil. Po jednom z úniků Radka Pyteli ve vyložené příležitosti Michala Jelínka vychytal Radek Dvořáček, ale na dorážku Zbyňka Zbořila už nestačil. V sedmdesáté minutě bylo vyrovnáno. Ani jedno mužstvo se s jedním bodem nechtělo spokojit. Napřed musel vytáhnout vynikající zákrok po střele Dušana Švandy Radek Dvořáček a vzápětí po přímém kopu po faulu na Radka Novotného vyhlavičkoval míč z prázdné branky Drnovic,  střídající Vítězslav Zbořil. V devadesáté minutě si míč zpracovával na prsa v pokutovém území hostů Štefan Hrubša, hostující obránce jej zezadu postrčil a rozhodčí Luboš Popelák odpískal k nelibosti hostů pokutový kop. Míč si postavil Zbyněk Zbořil a nekompromisní střelou zajistil domácím vítězství. 



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér FKD "B": Dnes jsme nehráli dobře, zaskočil nás nešťastný začátek zápasu, ale v závěru se nám konečně podařilo proměnit jednu z našich šancí a vyrovnat. Pokutový kop je když ho rozhodčí zapíská a to i v poslední minutě utkání.

TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér Habrovan: Po výborném začátku jsem věřil, že utkání vyhrajeme, neproměněním dalších šancí jsme se o tuto možnost připravili. Hlavně mě však mrzí, že o výsledku takového utkání rozhodne velmi sporný pokutový kop v poslední minutě.



Sestavy


FK Drnovice B
M. Raška [-] - D. Slezák [-] , V. Polišenský [-] , J. Bula [-] - Š. Hrubša [-] , D. Švanda [-] , R. Pytela [-] , J. Weber [-] - Z. Zbořil [-] , O. Böhm [-] - P. Měřínský [-]

TJ Habrovany
R. Dvořáček [-] - Z. Modlitba [-] , R. Kopač [-] , P. Dobeš [-] , J. Pořízek [-] - J. Hejný [-] , J. Souček [-] , M. Luska [-] , M. Pořízek [-] - R. Novotný [-] , L. Pořízek [-] -

ŽK: 65. D. Slezák , 90. R. Pytela - 48. J. Pořízek , 60. M. Pořízek , 80. L. Pořízek .
Hráči zápasu: Z. Zbořil - J. Souček .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Popelák Luboš - SKŘIVÁNEK Antonín (N), BRTNÍČEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.